Andrej Plenković s kandidatima HDZ-a za IX. izbornu jedinicu posjetio Gospić

Andrej Plenković s kandidatima HDZ-a za IX. izbornu jedinicu posjetio Gospić

Tijekom današnjeg boravka u Gospiću, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković te ministri Ivan Malenica i Marko Pavić družili su se s građanima na Trgu Stjepana Radića. Ivica Radošević, povjerenik Gradske organizacije HDZ-a, predstavio je kandidate HDZ-a u IX. izbornoj jedinici – Anitu Pocrnić-Radošević i Marijana Kustića koji su se nazičnima obratili s pozdravnim riječima.
Nazočne je pozdravio i obratio im se predsjednik HDZ-a Andrej Plenković koji je u govoru naglasio važnost ovih izbora, a sve kako bi se mogao nastaviti investicijski kontinuitet Vlade Republike Hrvatske te kako bi se u nadolazećem razdoblju pokrenuo investicijski Projekt Dalmatinska zagora, Lika, Gorski kotar i Banovina u vrijednosti od 2 milijarde kuna koji bi bio usmjeren na ravnomjeran razvoj navedenih područja.
Prije druženja s članstvom i simpatizerima HDZ-a, gradonačelnicima i načelnicima općina s područja Ličko-senjske županije uručene su Odluke o intervencijskom planu za područje Ličko-senjske županije i Ugovori iz programa održivog raztvoja lokalne zajednice u ukupnoj vrijednosti od 155 milijuna kuna.