Marijan Kustić u Smiljanu poručio da je HDZ samo jedan i da glas za njih i partnere znači put u bolju budućnost

Marijan Kustić u Smiljanu poručio da je HDZ samo jedan i da glas za njih i partnere znači put u bolju budućnost

SMILJAN- U subotu u  poslijepodnevnim  satima upriličeno je zajedničko druženje mještana Smiljana, Bužima, Trnovca  i ostalih susjednih mjesta s kandidatima na listi Hrvatske demokratske zajednice i koalicijskih partnera.

U uvodnom obraćanju nazočnima se obratila Katica Prpić koja je uz riječi dobrodošlice i zahvale svima  okupljenima  istaknula kako je ponosna jer druženje kreće iz Smiljana , iz mjesta  u kojemu je Marijan Kustić na unutarstranačkim izborima za predsjednika ŽO dobio najviše glasova.

Ivica Radošević, Povjerenik GO HDZ-a Grada Gospića, predstavio je kandidate na listi s područja grada Gospića. Naglasio je važnost ovih izbora, postojanost samo jednog HDZ-a, potporu vrha stranke i premijera Plenkovića.  Zalagat će  za zaustavljanje iseljavanja mladih, razvijanje gospodarskih potencijala i ravnomjeran razvoj Županije .

Nositelj liste Marijan Kustić  istaknuo je da nema podjele ljudi na vaše ni naše, to je postalo razarajuće i to se ne smije dopustiti. Ponosan je na listu Hdz-a i koalicijskih partnera. HDZ je samo jedan , poveznica s Vladom je najveća podrška, jamac za budućnost i kvalitetu života svim žiteljima Županije, a posebno mladima kojima treba radno mjesto i potpora. U sportskom žargonu jedinstvenosti i poticaja pozvao je sve nazočne neka izađu na izbore 10.ožujka i daju povjerenje HDZ-u i koalicijskim partnerima  jer je to put u bolju budućnost.

IZVOR: http://www.lika-express.hr