POSJET MINISTRA BUTKOVIĆA OPĆINI LOVINAC

POSJET MINISTRA BUTKOVIĆA OPĆINI LOVINAC

Dana 02.03.2019. Općinu Lovinac posjetio je ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković, saborski zastupnik Marijan Kustić i nositelj liste na predstojećim županijskim izborima te regionalni direktor Hrvatskih cesta, Ante Valentić.
Radni sastanak s načelnikom Ivanom Miletićem te predsjednikom općinskog vijeća, Josipom Vrkljanom, održan je u općini pri čemu su tema bili najvažniji projekti za Općinu Lovinac. Ministar je dao potporu svim projektima koje je Općina aplicirala, ili prikuplja dokumentaciju, te pomogao oko nekih dodatnih smjernica.
Nakon radnog sastanka u općini, održan je sastanak ispred Kulturno informativnog centra Lovinac kojem su nazočili Općinski vjećnici i mještani. Ministar Butković i saborski zastupnik Kustić naglasili su važnost povezanosti i komunikacije između ovakvih malih općina, kao što je Lovinac, i Zagreba, te su obećali učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi u svom području djelovanja pomogli Općini Lovinac. Nakon sastanka uslijedio je obilazak Kulturno informativnog centra Lovinac i Dječjeg vrtića „Mali medo“ koji bi uskoro trebao otvoriti svoja vrata.

RAVNATELJICA KIC-a LOVINAC
Ana Miletić