Predsjednik Vlade Andrej Plenković sa najbližim suradnicima i ministrima sutra u posjetu Lici

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sa najbližim suradnicima i ministrima sutra u posjetu Lici

U subotu, 05.listopada 2019. godine s početkom u 09,30 sati u KIC-u Gospić (Budačka ulica 12, Gospić) predsjednik Vlade RH i predsjednik HDZ-a    mr.sc. Andrej Plenković susrest će se sa članovima i simpatizerima HDZ-a.

U pratnji predsjednika Plenkovića biti će i politički tajnik HDZ-a g. Ante Sanader, savjetnik predsjednika Vlade RH i Predsjednik Zajednice utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice “dr. Franjo Tuđman “g. Mario Kapulica, ministar uprave g. Ivan Malenica, ministar rada i mirovinskog sustava g. Josip Aladrović, ministrar regionalnog razvoja i fondova Europske unije g. Marko Pavić, ministar gospodarstva, maloga i srednjega poduzetništva i obrta, g. Darko Horvat, ministar vanjskih i europskih poslova, g. Gordan Grlić Radman te ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku gđu Vesna Bedeković.

Prisutnima će se na susretu uz predsjednika Plenkovića obratiti i predsjednik ŽO HDZ Ličko-senjske županije Marijan Kustić.

Nakon susreta u KIC-u, premijer Plenković obići će i tradicionalnu izložbu nacionalnog karaktera  “Jesen u Lici” koja se održava na Trgu Stjepana Radića.

Ovim putem pozivamo Vas da medijski popratite događaj.

S poštovanjem,

ŽO HDZ-a LSZ