Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 45 
Početna
HDZ i ove godine dijelio maslinove grančice uoči Cvjetnice Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Subota, 28 Ožujak 2015 07:39

Članovi Hrvatske demokratske zajednice i ove su se godine uoči Cvjetne nedjelje družili sa sugrađanima i darivali ih malinovim grančicama. Na štandu su bili  saborski zastupnik i predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ,  dr. Darko Milinović, župan ličko-senjski Milan Kolić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a i zamjenik gradonačelnika Grada Gospića Ivan Biljan, predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinska“ grada Gospića, Anamari Bašić i brojni predstavnici stranke. Darivajući sugrađanima maslinove grančice, podijeljeno je i nekoliko stotina naljepnica za uskrsna jaja i trobojnih trakica.

 
Predsjednik Karamarko opet među Ličanima Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Utorak, 03 Ožujak 2015 19:22

24. veljače 2015. godine, u koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ HDZ-e je u veličanstvenoj  atmosferi svečano i ponosno obilježio 25. obljetnicu Prvog Općeg sabora Hrvatske demokratske zajednice.  Okupilo se mnoštvo članova, prijatelja, simpatizera i uglednih gostiju iz Domovine i svijeta.  Iz Ličko-senjske županije na 25. obljetnici Prvog Općeg sabora nazočilo je 75 članova iz svih općina i gradova. Bili su tu predstavnici općinskih, gradskih i Županijskog odbora, Zajednice branitelja, Zajednice utemeljitelja, Zajednice žena, Zajednice obrtnika i Mladeži HDZ-a.

Uz  ostale županije i Ličko-senjska je postavila prigodno uređen  štand na kojem se prezentirala u turističkom, kulinarskom i kulturnom smislu. Prezentaciju su  svojim nastupom upotpunili  članovi Tamburaškog sastava  Pučkog otvorenog učilišta dr. Ante  Starčević i članovi KUD-a „dr. Ante Starčević“ iz Gospića, izvedbom ličkih pjesama.

Štand je posjetio i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u pratnji predsjednika ŽO HDZ-a LSŽ dr. Darka Milinovića.

 
Povodom Svjetskog dana bolesnika posjetili Interni odjel Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Petak, 13 Veljača 2015 10:06

Predstavnici Hrvatske demokratske zajednice i ove godine povodom Svjetskog dana bolesnika posjetili su Interni odjel Opće bolnice Gospić.  Na Internom odjelu primili su ih ravnateljica bolnice dr. Sandra Čubelić, voditeljica odjela dr. Ivanka Krmpotić i dr. Drago Ratković sa suradnicima.
Hvala vam što ste se sjetili naših pacijenata, zahvalila je voditeljica Internog odjela dr. Ivanka Krmpotić. Ovo je odjel na kojemu se inače izmjenjuje najviše pacijenata, a ovih smo dana zbog epidemije gripe imali i previše posla. Vaš dolazak puno nam znači jer pokazuje uvažavanje našeg posla i što je najvažnije vaša pažnja razveseljava naše pacijente jer im topla riječ i mali znak pažnje mnogo znače. Mnoštvo voća kojega ste donijeli itekako će dobro doći pacijentima za stjecanje imuniteta, zaključila je dr. Krmpotić.
Nakon obilaska pacijenata Internog odjela OB Gospić, na srdačnom prijemu zahvalila se Marta Grgurić. Cijenimo   vaše zalaganje  da svakom pacijentu posvetite  maksimalnu skrb i pozornost. Uvijek s radošću dolazimo u Opću bolnicu Gospić, bez obzira je li riječ o Dječjem ili nekom drugom odjelu. Pohvale pacijenata na tretman tijekom boravka u ovoj medicinskoj ustanovi svakako su vam najveća nagrada. Zato vam je još jednom zahvaljujemo što ste nas primili i što u svojem radu pokazujete veliku požrtvovnost, stručnost i zalaganje na dobrobit pacijenata kazala je Marta Grgurić u ime Hrvatske demokratske zajednice.

U zajedničkom izaslanstvu Hrvatske demokratske zajednice  bili su  predsjednica Zajednice žena  „Katarina Zrinski“ LSŽ,  Marta Grgurić, članica Predsjedništva ŽO  HDZ-a LSŽ  Ana Mari Bašić, članica Predsjedništva Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini Nina Baburić i član GO  HDZ-a grada Gospića i ŽO HDZ-a LSŽ  Petar Radošević.

 
Druženje sa građanima na Badnjak Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Petak, 26 Prosinac 2014 00:00

Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice Ličko-senjske županije i Gradski odbor HDZ-a Gospić priredili su i ove godine tradicionalno druženje sa građanima Gospića povodom Badnjaka i Božića. Uz srdelice, bakalar i vino na druženju su među brojnim članovima i simpatizerima HDZ-a, bili nazočni predsjednik  ŽO  HDZ-a dr. Darko Milinović, župan ličko-senjski Milan Kolić, predsjednik GO HDZ-a Gospić, Petar Krmpotić i  predsjednik Mladeži HDZ-a LSŽ i grada Gospića, Ivan Biljan.

Na štandu su se dijelili i promidžbeni materijali predsjedničke kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar Kitarović, koja će zasigurno u Ličko-senjskoj županiji ostvariti odličan rezultat.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 52
RocketTheme Joomla Templates