Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 59 
Početna
Izborni program Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Srijeda, 10 Prosinac 2014 12:38

 
Druženje sa građanima na Badnjak Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Petak, 26 Prosinac 2014 00:00

Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice Ličko-senjske županije i Gradski odbor HDZ-a Gospić priredili su i ove godine tradicionalno druženje sa građanima Gospića povodom Badnjaka i Božića. Uz srdelice, bakalar i vino na druženju su među brojnim članovima i simpatizerima HDZ-a, bili nazočni predsjednik  ŽO  HDZ-a dr. Darko Milinović, župan ličko-senjski Milan Kolić, predsjednik GO HDZ-a Gospić, Petar Krmpotić i  predsjednik Mladeži HDZ-a LSŽ i grada Gospića, Ivan Biljan.

Na štandu su se dijelili i promidžbeni materijali predsjedničke kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar Kitarović, koja će zasigurno u Ličko-senjskoj županiji ostvariti odličan rezultat.

Više...
 
Zajednica žena, Zajednica branitelja i Mladež HDZ-a iz Korenice zajedno za hrvatske branitelje u Savskoj Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Pl. Jezera
Ponedjeljak, 29 Prosinac 2014 12:16

Podršku prosvjedu hrvatskih branitelja u Zagrebu na simboličan način  dali  su i Koreničani. Članovi Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ iz Korenice uoči Božića posjetili su prosvjednike branitelje u Savskoj i odnijeli im kolače, koje su pripremile članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ i članovi  Mladež HDZ-a.

Više...
 
Obilježena 15. obljetnica smrti dr. Franje Tuđmana Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 12:35

U katedrali Navještenja blažene djevice Marije  služena je sveta misa za prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana. Misu je predvodio mons. Mile Čančar koji je predvodio i molitve kod spomen biste  dr. Tuđmana i kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu Alojzija Stepinca u Gospiću.

U ime Hrvatske demokratske zajednice vijenac je  položilo i svijeće zapalilo izaslanstvo u sastavu  potpredsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije Milan Kolić, predsjednik GO HDZ-a grada Gospić, Petar Krmpotić, predsjednica Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinska“ LSŽ,  Marta Grgurić, predsjednik Mladeži HDZ-a ličko-senjske županije i grada Gospića Ivan Biljan, te predsjednik Gradskog vijeća Grada Gospića Petar Radošević.

Predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije, dr. Darko Milinović nazočio je protokolu obilježavanja 15. obljetnice smrti dr. Franje Tuđmana, koji je u Zagrebu organizirala Središnjica Hrvatske demokratske zajednice. 

Više...
 
Predsjednička kandidatkinja HDZ-a KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ u Gospiću Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Ponedjeljak, 08 Prosinac 2014 13:05

U prepunoj dvorani kina „Korzo“ u Gospiću, održan  je motivacijski skup  predsjedničke kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar Kitarović .

Nakon himne koju je izveo zbor „Vila Velebita“, na skupu se prvi obratio  predsjednik GO HDZ-a  grada Gospića  Petar Krmpotić. Uz  pozdrave i riječi dobrodošlice koje je uputio predsjedničkoj kandidatkinji, predsjednik Krmpotić se zahvalio gospođi Kolindi što je unatoč zgusnutom rasporedu našla vremena doći u grad Gospić i Ličko-senjsku županiju. Ovoliki broj  ljudi, naših članova, simpatizera i prijatelja iz stranaka s kojima smo u koaliciji  večeras na ovom skupu  budi  nadu da ćemo izabrati predsjednicu za bolju Hrvatsku, rekao je između ostalog Krmpotić.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 53
RocketTheme Joomla Templates