Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 25 
Početna
Zajednica žena, Zajednica branitelja i Mladež HDZ-a iz Korenice zajedno za hrvatske branitelje u Savskoj Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Pl. Jezera
Ponedjeljak, 29 Prosinac 2014 12:16

Podršku prosvjedu hrvatskih branitelja u Zagrebu na simboličan način  dali  su i Koreničani. Članovi Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ iz Korenice uoči Božića posjetili su prosvjednike branitelje u Savskoj i odnijeli im kolače, koje su pripremile članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ i članovi  Mladež HDZ-a.

 
Obilježena 15. obljetnica smrti dr. Franje Tuđmana Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 12:35

U katedrali Navještenja blažene djevice Marije  služena je sveta misa za prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana. Misu je predvodio mons. Mile Čančar koji je predvodio i molitve kod spomen biste  dr. Tuđmana i kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu Alojzija Stepinca u Gospiću.

U ime Hrvatske demokratske zajednice vijenac je  položilo i svijeće zapalilo izaslanstvo u sastavu  potpredsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije Milan Kolić, predsjednik GO HDZ-a grada Gospić, Petar Krmpotić, predsjednica Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinska“ LSŽ,  Marta Grgurić, predsjednik Mladeži HDZ-a ličko-senjske županije i grada Gospića Ivan Biljan, te predsjednik Gradskog vijeća Grada Gospića Petar Radošević.

Predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije, dr. Darko Milinović nazočio je protokolu obilježavanja 15. obljetnice smrti dr. Franje Tuđmana, koji je u Zagrebu organizirala Središnjica Hrvatske demokratske zajednice. 

 
Predsjednička kandidatkinja HDZ-a KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ u Gospiću Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Ponedjeljak, 08 Prosinac 2014 13:05

U prepunoj dvorani kina „Korzo“ u Gospiću, održan  je motivacijski skup  predsjedničke kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar Kitarović .

Nakon himne koju je izveo zbor „Vila Velebita“, na skupu se prvi obratio  predsjednik GO HDZ-a  grada Gospića  Petar Krmpotić. Uz  pozdrave i riječi dobrodošlice koje je uputio predsjedničkoj kandidatkinji, predsjednik Krmpotić se zahvalio gospođi Kolindi što je unatoč zgusnutom rasporedu našla vremena doći u grad Gospić i Ličko-senjsku županiju. Ovoliki broj  ljudi, naših članova, simpatizera i prijatelja iz stranaka s kojima smo u koaliciji  večeras na ovom skupu  budi  nadu da ćemo izabrati predsjednicu za bolju Hrvatsku, rekao je između ostalog Krmpotić.

 
Članice Zajednice žena HDZ-a darivale djecu i Dječji odjel povodom Svetog Nikole Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 12:33

Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Ličko-senjske županije i grada Gospića već tradicionalno posjećuje Dječji odjel Opće bolnice Gospić uoči Svetog Nikole. Tako su i ove godine predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Ličko-senjske županije gospođa Marta Grgurić i tajnica Gradskog odbora Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Gospić, gospođa Nikolina Tonković Čorak  posjetile Dječji odjel  i djecu koja su se zatekla na liječenju. Dječji odjel su darivale  pidžamama, šlapicama, pelenama, društvenim igrama, a djecu  slatkišima.

 
Održana izborna skupština Zajednice branitelja “Gojko Šušak“ Ličko –senjske županije Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Petak, 21 Studeni 2014 09:54

U utorak 11. studednog u Gospiću je održana je skupština Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ za Ličko-senjsku županiju. Skupštini  su nazočili izaslanici iz  svih gradova i općina sa područja županije, predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ dr.Milinović, predsjednici  općinskih i gradskih odbora HDZ-a,  generali HV,  branitelji iz drugih dijelova Hrvatske i pripadnici HVO-a iz Kupresa. Nakon izbora radnih tijela skupštine nazočne je najprije pozdravio predsjednik nacionalne Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“, umirovljeni general Miljenko Filipović.
Udruga branitelja HDZ.a „Gojko Šušak“ ujedinjuje tri sastavnice: hrvatske branitelje, HDZ i ime Gojka Šuška. One povezuju našu prošlost, sadašnjost i budućnost. Branitelji su temelj ove države. Poginuli branitelji su onaj temeljni kamen Hrvatske bez kojeg ne bi bilo ni hrvatske države. Nažalost, politike se mijenjaju pa se tako i mijenja odnos prema nama braniteljima. HDZ je stožerna snaga hrvatskog naroda. Naš prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman bio je na našem čelu u najtežim danima i to nikada ne smijemo zaboraviti, rekao je general Filipović i istaknuo kako svi branitelji bez obzira na stranačke boje trebaju poduprijeti prosvjede branitelja koji samo žele očuvati vrijednosti Domovinskog rata.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 52
RocketTheme Joomla Templates