Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 15 
Početna
Povodom Svjetskog dana bolesnika posjetili Interni odjel Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Petak, 13 Veljača 2015 10:06

Predstavnici Hrvatske demokratske zajednice i ove godine povodom Svjetskog dana bolesnika posjetili su Interni odjel Opće bolnice Gospić.  Na Internom odjelu primili su ih ravnateljica bolnice dr. Sandra Čubelić, voditeljica odjela dr. Ivanka Krmpotić i dr. Drago Ratković sa suradnicima.
Hvala vam što ste se sjetili naših pacijenata, zahvalila je voditeljica Internog odjela dr. Ivanka Krmpotić. Ovo je odjel na kojemu se inače izmjenjuje najviše pacijenata, a ovih smo dana zbog epidemije gripe imali i previše posla. Vaš dolazak puno nam znači jer pokazuje uvažavanje našeg posla i što je najvažnije vaša pažnja razveseljava naše pacijente jer im topla riječ i mali znak pažnje mnogo znače. Mnoštvo voća kojega ste donijeli itekako će dobro doći pacijentima za stjecanje imuniteta, zaključila je dr. Krmpotić.
Nakon obilaska pacijenata Internog odjela OB Gospić, na srdačnom prijemu zahvalila se Marta Grgurić. Cijenimo   vaše zalaganje  da svakom pacijentu posvetite  maksimalnu skrb i pozornost. Uvijek s radošću dolazimo u Opću bolnicu Gospić, bez obzira je li riječ o Dječjem ili nekom drugom odjelu. Pohvale pacijenata na tretman tijekom boravka u ovoj medicinskoj ustanovi svakako su vam najveća nagrada. Zato vam je još jednom zahvaljujemo što ste nas primili i što u svojem radu pokazujete veliku požrtvovnost, stručnost i zalaganje na dobrobit pacijenata kazala je Marta Grgurić u ime Hrvatske demokratske zajednice.

U zajedničkom izaslanstvu Hrvatske demokratske zajednice  bili su  predsjednica Zajednice žena  „Katarina Zrinski“ LSŽ,  Marta Grgurić, članica Predsjedništva ŽO  HDZ-a LSŽ  Ana Mari Bašić, članica Predsjedništva Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini Nina Baburić i član GO  HDZ-a grada Gospića i ŽO HDZ-a LSŽ  Petar Radošević.

Više...
 
Izborni program Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Srijeda, 10 Prosinac 2014 12:38

 
Druženje sa građanima na Badnjak Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Petak, 26 Prosinac 2014 00:00

Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice Ličko-senjske županije i Gradski odbor HDZ-a Gospić priredili su i ove godine tradicionalno druženje sa građanima Gospića povodom Badnjaka i Božića. Uz srdelice, bakalar i vino na druženju su među brojnim članovima i simpatizerima HDZ-a, bili nazočni predsjednik  ŽO  HDZ-a dr. Darko Milinović, župan ličko-senjski Milan Kolić, predsjednik GO HDZ-a Gospić, Petar Krmpotić i  predsjednik Mladeži HDZ-a LSŽ i grada Gospića, Ivan Biljan.

Na štandu su se dijelili i promidžbeni materijali predsjedničke kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar Kitarović, koja će zasigurno u Ličko-senjskoj županiji ostvariti odličan rezultat.

Više...
 
Zajednica žena, Zajednica branitelja i Mladež HDZ-a iz Korenice zajedno za hrvatske branitelje u Savskoj Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Pl. Jezera
Ponedjeljak, 29 Prosinac 2014 12:16

Podršku prosvjedu hrvatskih branitelja u Zagrebu na simboličan način  dali  su i Koreničani. Članovi Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ iz Korenice uoči Božića posjetili su prosvjednike branitelje u Savskoj i odnijeli im kolače, koje su pripremile članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ i članovi  Mladež HDZ-a.

Više...
 
Obilježena 15. obljetnica smrti dr. Franje Tuđmana Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 12:35

U katedrali Navještenja blažene djevice Marije  služena je sveta misa za prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana. Misu je predvodio mons. Mile Čančar koji je predvodio i molitve kod spomen biste  dr. Tuđmana i kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu Alojzija Stepinca u Gospiću.

U ime Hrvatske demokratske zajednice vijenac je  položilo i svijeće zapalilo izaslanstvo u sastavu  potpredsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije Milan Kolić, predsjednik GO HDZ-a grada Gospić, Petar Krmpotić, predsjednica Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinska“ LSŽ,  Marta Grgurić, predsjednik Mladeži HDZ-a ličko-senjske županije i grada Gospića Ivan Biljan, te predsjednik Gradskog vijeća Grada Gospića Petar Radošević.

Predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije, dr. Darko Milinović nazočio je protokolu obilježavanja 15. obljetnice smrti dr. Franje Tuđmana, koji je u Zagrebu organizirala Središnjica Hrvatske demokratske zajednice. 

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 53
RocketTheme Joomla Templates