Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 65 
Početna
Obilježen Svjetski dan djece Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Nedjelja, 21 Studeni 2010 13:53

U povodu 20. studenog - Svjetskog dana djece i njihovih prava članice Općinske organizacije Zajednice žena "Katarina Zrinski" Plitvička jezera, posjetile su dječje vrtiće u Korenici i na Mukinjama. Tijekom svog posjeta razgovarale su sa djecom o  temi dječjih prava i  oduševljene su  koliko već predškolska djeca znaju o svojim pravima, ali i obavezama. 

Članice su  djecu  darivale prigodnim poklonima, te počastile kolačima koje su same izradile.

 
Dani otvorenih vrata u Gospiću Ispis
Mladež Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Ponedjeljak, 22 Studeni 2010 12:00

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti Mladež HDZ-a Gospića priključila se nacionalnom projektu „Hobijem protiv ovisnosti“. Prostorije stranke bile su otvorene za sve zainteresirane koji su htjeli došli u radionicu. Kako se bliži vrijeme blagdana izrađivao se veliki anđel i ukrasi prigodni za nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane.

Iduću nedjelju nastavlja se druženje i izrađivanje kreativnih ukrasa za blagdane.

 
Mladež Senja posjetila Klub liječenih alkoholičara Ispis
Mladež Hrvatske demokratske zajednice - Senj
Ponedjeljak, 22 Studeni 2010 11:53

U sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti članovi Mladeži Senja posjetili su Klub liječenih alkoholičara „Bura“ iz Senja tijekom njihovog terapijskog sastanka.

Terapeutkinja Franciska Tomljanović upoznala je članove Mladeži sa osnovama ovisnosti o alkoholu i posljedicama koje izaziva njegovo često konzumiranje. Cilj terapijskih sastanaka je da se osobe otvore i govore o sebi, iznose svoje probleme i razmišljanja, te da se uči iz tuđih iskustava.

Korisnici terapijskih sastanaka istaknuli su kako se njihov odnos prema obitelji i bližnjima promijenio i da sada funkcioniraju puno skladnije, te znaju ako posustanu da imaju i svakodnevnu podršku Kluba. Također su naglasili da svaki ovisnik o alkoholu i njihova obitelj trebaju pobijediti predrasude i potražiti stručnu pomoć.

 
Dan sjećanja na Vukovar Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Petak, 19 Studeni 2010 13:50

Članice Zajednice žena "Katarina Zrinski " LSŽ  iz Gospića i predsjednica Ana Mari Bašić pridružile su se građanima Gospića koji su sinoć 18. studenog u 18 sati nazočili svetoj misi u povodu Dana sjećanja na Vukovar, a nakon toga paljenju 1700 svijeća u centru Gospića, kod kipa "Vodarice Marte" u obliku Vučedolske golubice i Križa i kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama rata.

 

Dan sjećanja na Vukovar obilježile su nazočnošću na svetoj misi i paljenjem svijeća članice Općinske organizacije  Zajednice žena "Katarina Zrinski" Plitvičkih jezera u Korenici.

 
Akcija mjerenja razine šećera u krvi i tlaka Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Nedjelja, 14 Studeni 2010 13:44

U povodu 14. studenoga -  Dana šećernih bolesnika,  u subotu  13. studenoga 2010.godine članice   Općinske organizacije  Zajednice žena "Katarina Zrinski"  Plitvička jezera, provele  su  akciju mjerenja razine šećera u krvi i tlaka.  Akciji se odazvalo  150 građana Korenice.

Inače organizacija je iz svojih sredstava kupila mjerač šećera i tlakomjer tako da će više puta u godini provodite slične akcije, a to im omogućava i  stručna ekipiranost, jer su više medicinske sestre sa tog područja ujedno i članice Zajednice. 

Također su 11. studenog članice Zajednice iz Karlobaga u suradnji sa Udrugom dijabetičara Ličko -senjske županije i predsjednicom gospođom Zrinkom Rosić koja je također članica Zajednice u Gospiću, provele akciju mjerenja razine šećera u krvi u Karlobagu. Akciji se odazvalo 40 stanovnika Karlobaga.

 

Više...
 
<< Početak < « 51 52 53 » > Kraj >>

Stranica 52 od 53
RocketTheme Joomla Templates