Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 59 
Početna
Zajednica žena LSŽ nastupila na izložbi Jesen u Lici Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Ponedjeljak, 04 Listopad 2010 00:00

Članice i predsjednica Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" Ličko - senjske županije, po treći put su  u subotu 2. i nedjelju 3. listopada 2010.godine nastupile  na  izložbi  "Jesen u Lici". Priredile smo prigodni štand na kojemu  su uz rukotvorine i stare stvari bili izloženi prehrambeni proizvodi koje su žene same izrađivale  (kruh, kolači, pekmezi, džemovi, ličke police i dr.). Svi proizvodi su bili besplatni za degustaciju na oduševljenje postjetitelja tako da smo bili najposjećeniji štand. Štand su posjetili i naši dužnosnici predsjednik Hrvatskog sabora g.Luka Bebić i potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva dr.Darko Milinović i ostali dužnosnici Ličko - senjske županije. Inače izložbu je posjetilo preko 20 000 posjetitelja, pa je ovaj nastup bio  izuzetna promocija Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski"  za što smo dobile i PRIZNANJE organizatora Ličko-senjske županije.

 

Predsjednica Ana Mari Bašić

  

Više...
 
Obilježen Dan ružičaste vrpce u Ličko-senjkoj županiji Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Subota, 02 Listopad 2010 00:00

U subotu 02. listopada 2010.godine u Gospiću je obilježen Dan ružičaste vrpce, prigodnim štandom kojega smo postavile u sklopu  izložbe "Jesen u Lici" koju je posjetilo više od 20 000 ljudi. Na štandu smo dijelili letke o prevenciji raka dojke, ružičaste vrpce, balone i cvijeće.

 

 

Štand su posjetili predsjednik Hrvatskog sabora g.Luka Bebić, potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi dr.Darko Milinović, dužnosnici iz Ličko - senjske županije. 

 

Predsjednica Ana Mari Bašić

  

Više...
 
<< Početak < « 51 52 53 » > Kraj >>

Stranica 53 od 53
RocketTheme Joomla Templates