Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 35 
Početna
Predsjednička kandidatkinja HDZ-a KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ u Gospiću Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Ponedjeljak, 08 Prosinac 2014 13:05

U prepunoj dvorani kina „Korzo“ u Gospiću, održan  je motivacijski skup  predsjedničke kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar Kitarović .

Nakon himne koju je izveo zbor „Vila Velebita“, na skupu se prvi obratio  predsjednik GO HDZ-a  grada Gospića  Petar Krmpotić. Uz  pozdrave i riječi dobrodošlice koje je uputio predsjedničkoj kandidatkinji, predsjednik Krmpotić se zahvalio gospođi Kolindi što je unatoč zgusnutom rasporedu našla vremena doći u grad Gospić i Ličko-senjsku županiju. Ovoliki broj  ljudi, naših članova, simpatizera i prijatelja iz stranaka s kojima smo u koaliciji  večeras na ovom skupu  budi  nadu da ćemo izabrati predsjednicu za bolju Hrvatsku, rekao je između ostalog Krmpotić.

Više...
 
Članice Zajednice žena HDZ-a darivale djecu i Dječji odjel povodom Svetog Nikole Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 12:33

Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Ličko-senjske županije i grada Gospića već tradicionalno posjećuje Dječji odjel Opće bolnice Gospić uoči Svetog Nikole. Tako su i ove godine predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Ličko-senjske županije gospođa Marta Grgurić i tajnica Gradskog odbora Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Gospić, gospođa Nikolina Tonković Čorak  posjetile Dječji odjel  i djecu koja su se zatekla na liječenju. Dječji odjel su darivale  pidžamama, šlapicama, pelenama, društvenim igrama, a djecu  slatkišima.

 
Održana izborna skupština Zajednice branitelja “Gojko Šušak“ Ličko –senjske županije Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Petak, 21 Studeni 2014 09:54

U utorak 11. studednog u Gospiću je održana je skupština Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ za Ličko-senjsku županiju. Skupštini  su nazočili izaslanici iz  svih gradova i općina sa područja županije, predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ dr.Milinović, predsjednici  općinskih i gradskih odbora HDZ-a,  generali HV,  branitelji iz drugih dijelova Hrvatske i pripadnici HVO-a iz Kupresa. Nakon izbora radnih tijela skupštine nazočne je najprije pozdravio predsjednik nacionalne Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“, umirovljeni general Miljenko Filipović.
Udruga branitelja HDZ.a „Gojko Šušak“ ujedinjuje tri sastavnice: hrvatske branitelje, HDZ i ime Gojka Šuška. One povezuju našu prošlost, sadašnjost i budućnost. Branitelji su temelj ove države. Poginuli branitelji su onaj temeljni kamen Hrvatske bez kojeg ne bi bilo ni hrvatske države. Nažalost, politike se mijenjaju pa se tako i mijenja odnos prema nama braniteljima. HDZ je stožerna snaga hrvatskog naroda. Naš prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman bio je na našem čelu u najtežim danima i to nikada ne smijemo zaboraviti, rekao je general Filipović i istaknuo kako svi branitelji bez obzira na stranačke boje trebaju poduprijeti prosvjede branitelja koji samo žele očuvati vrijednosti Domovinskog rata.

Više...
 
I ove godine vrijedne članice Zajednice žena “Katarina Zrinski” predstavile se na XVI. izložbi “Jesen u Lici” Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Utorak, 14 Listopad 2014 11:06

Članice Zajednica žena  HDZ-a “Katarina Zrinski” Ličko – senjske županije i grada Gospića i ove su se godine prigodnim štandom predstavile na  šesnaestoj izložbi „Jesen u Lici“. Našlo se tu rukotvorina, ličkih delicija i plodova jeseni. Nakon svečanog otvorenja  izložbe u petak 3. listopada štand su posjetili  predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ dr. Darko Milinović, potpredsjednik ŽO HDZ-a  LSŽ Milan Kolić, predsjednik  GO HDZ-a Gospić Petar Krmpotić . Uz mnogobrojne članice dočekale su ih predsjednica ŽO Zajednice žena “Katarina Zrinski” Ličko senjske županije Marta Grgurić i predsjednica GO Zajednice žena “Katarina Zrinski” grada Gospića Ana Mari Bašić.

Tijekom tri dana koliko je trajala izložba, štand Zajednice posjetilo je tisuće posjetitelja uz vrlo pozitivne i pohvalne reakcije.

A prostorije HDZ-e od ove godine  krasi još jedno PRIZNANJE dodjeljeno Zajednici žena  za sudjelovanje na izložbi “Jesen u Lici”, -  šesto  po redu.

Slike...
 
Obilježen Dan ružičaste vrpce Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Utorak, 14 Listopad 2014 11:15

U subotu 4. listopada 2014. godine u Gospiću je obilježen Dan ružičaste vrpce, prigodnim štandom kojega su članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Ličko-senjske županije i grada Gospića  postavile u sklopu XVI. izložbe "Jesen u Lici" .  Na štandu su se  dijelili letci o prevenciji raka dojke i  ružičaste vrpce.

Slike...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 53
RocketTheme Joomla Templates