Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 34 
Početna
I ove godine vrijedne članice Zajednice žena “Katarina Zrinski” predstavile se na XVI. izložbi “Jesen u Lici” Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Utorak, 14 Listopad 2014 11:06

Članice Zajednica žena  HDZ-a “Katarina Zrinski” Ličko – senjske županije i grada Gospića i ove su se godine prigodnim štandom predstavile na  šesnaestoj izložbi „Jesen u Lici“. Našlo se tu rukotvorina, ličkih delicija i plodova jeseni. Nakon svečanog otvorenja  izložbe u petak 3. listopada štand su posjetili  predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ dr. Darko Milinović, potpredsjednik ŽO HDZ-a  LSŽ Milan Kolić, predsjednik  GO HDZ-a Gospić Petar Krmpotić . Uz mnogobrojne članice dočekale su ih predsjednica ŽO Zajednice žena “Katarina Zrinski” Ličko senjske županije Marta Grgurić i predsjednica GO Zajednice žena “Katarina Zrinski” grada Gospića Ana Mari Bašić.

Tijekom tri dana koliko je trajala izložba, štand Zajednice posjetilo je tisuće posjetitelja uz vrlo pozitivne i pohvalne reakcije.

A prostorije HDZ-e od ove godine  krasi još jedno PRIZNANJE dodjeljeno Zajednici žena  za sudjelovanje na izložbi “Jesen u Lici”, -  šesto  po redu.

 
Obilježen Dan ružičaste vrpce Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Utorak, 14 Listopad 2014 11:15

U subotu 4. listopada 2014. godine u Gospiću je obilježen Dan ružičaste vrpce, prigodnim štandom kojega su članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Ličko-senjske županije i grada Gospića  postavile u sklopu XVI. izložbe "Jesen u Lici" .  Na štandu su se  dijelili letci o prevenciji raka dojke i  ružičaste vrpce.

 
Odluka o održavanju Izborne skupštine MHDZ-a Ispis
Mladež Hrvatske demokratske zajednice - MHDZ
Ponedjeljak, 08 Rujan 2014 11:29

 MLADEŽ HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE
Županijska organizacija Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije
Gospić, 28. kolovoza 2014.

Donesena Odluka o održavanju Izborne skupštine MHDZ-a ŽO Ličko-senjske županije dana 10. rujna 2014. godine

Temeljem Odluke Nacionalnog predsjedništva MHDZ-a donesena je Odluka o provođenje unutarstranačkih izbora i izbora i tijela i dužnosnika mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije sukladno Pravilniku o provođenju unutarstranačkih izbora i izbora i tijela i dužnosnika mladeži HDZ-a.

 
Konstituitajuća sjednica GO Mladeži HDZ-a Grada Gospića Ispis
Mladež Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Srijeda, 03 Rujan 2014 10:41

Nakon održane Izborne skupštine mladeži HDZ-a GO Grada Gospića u srpnju ove godine, u prostorijama HDZ-a u Gospiću održana je i konstituirajuća sjednica Gradske organizacije Mladeži.
Sjednicu je sazvao i otvorio predsjednik GO MHDZ-a Gospić Ivan Biljan, na čiji je prijedlog na sjednici za dopredsjednika Predsjedništva Gradske organizacije Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Gospić izabrana Nikolina Baburić, dok je za tajnika izabran Dragan Jovanović.
Istovremeno je održana i konstituirajuća sjednica Nadzornog odbora Gradske organizacije Mladeži Hrvatske demokratske zajednice na kojoj je za predsjednika izabran Milan Bogić.

Osim navedenoga, jedna od tema je bila i organizacija i održavanje skore Izborne skupštine mladeži ŽO Ličko-senjske županije koja će se održati u Gradu Gospiću, te nakon toga i Izborna konvencija mladeži u Zagrebu.

Na sjednici su razmatrana i aktualna politička pitanja te određene aktivnosti mladeži za nadolazeće razdoblje.

 
Obilježen europski Dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima - Gospić Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Utorak, 26 Kolovoz 2014 09:25

Kod središnjeg križa u gradskom groblju sv. Marije Magdalene u Gospiću, predstavnici Hrvatske demokratske zajednice položili su vijence i zapalili svijeće povodom europskog Dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima. Izaslanstvo HDZ-a predvodio je predsjednik Županijske organizacije dr. Darko Milinović, u pratnji predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Petra Krmpotića, predsjednika Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije Ivana Biljana, predsjednice Zajednice žena „Katarina Zrinska“ Marte Grgurić.

Članovi HDZ-a počast nevinim žrtvama odali su i kod križa postavljenog izvan gradskog groblja, na mjestu gdje su komunističke vlasti vršile brojne egzekucije nakon svršetka II. svjetskog rata. Riječi molitve na oba je mjesta predvodio gospićki župnik mons. Mile Čančar.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 52
RocketTheme Joomla Templates