Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 21 
Početna
Odluka o održavanju Izborne skupštine MHDZ-a Ispis
Mladež Hrvatske demokratske zajednice - MHDZ
Ponedjeljak, 08 Rujan 2014 11:29

 MLADEŽ HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE
Županijska organizacija Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije
Gospić, 28. kolovoza 2014.

Donesena Odluka o održavanju Izborne skupštine MHDZ-a ŽO Ličko-senjske županije dana 10. rujna 2014. godine

Temeljem Odluke Nacionalnog predsjedništva MHDZ-a donesena je Odluka o provođenje unutarstranačkih izbora i izbora i tijela i dužnosnika mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije sukladno Pravilniku o provođenju unutarstranačkih izbora i izbora i tijela i dužnosnika mladeži HDZ-a.

Poslovnik o radu Izborne skupštine županijske organizacije Mladeži HDZ-a
 
Konstituitajuća sjednica GO Mladeži HDZ-a Grada Gospića Ispis
Mladež Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Srijeda, 03 Rujan 2014 10:41

Nakon održane Izborne skupštine mladeži HDZ-a GO Grada Gospića u srpnju ove godine, u prostorijama HDZ-a u Gospiću održana je i konstituirajuća sjednica Gradske organizacije Mladeži.
Sjednicu je sazvao i otvorio predsjednik GO MHDZ-a Gospić Ivan Biljan, na čiji je prijedlog na sjednici za dopredsjednika Predsjedništva Gradske organizacije Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Gospić izabrana Nikolina Baburić, dok je za tajnika izabran Dragan Jovanović.
Istovremeno je održana i konstituirajuća sjednica Nadzornog odbora Gradske organizacije Mladeži Hrvatske demokratske zajednice na kojoj je za predsjednika izabran Milan Bogić.

Osim navedenoga, jedna od tema je bila i organizacija i održavanje skore Izborne skupštine mladeži ŽO Ličko-senjske županije koja će se održati u Gradu Gospiću, te nakon toga i Izborna konvencija mladeži u Zagrebu.

Na sjednici su razmatrana i aktualna politička pitanja te određene aktivnosti mladeži za nadolazeće razdoblje.

 
Obilježen europski Dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima - Gospić Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Utorak, 26 Kolovoz 2014 09:25

Kod središnjeg križa u gradskom groblju sv. Marije Magdalene u Gospiću, predstavnici Hrvatske demokratske zajednice položili su vijence i zapalili svijeće povodom europskog Dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima. Izaslanstvo HDZ-a predvodio je predsjednik Županijske organizacije dr. Darko Milinović, u pratnji predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Petra Krmpotića, predsjednika Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije Ivana Biljana, predsjednice Zajednice žena „Katarina Zrinska“ Marte Grgurić.

Članovi HDZ-a počast nevinim žrtvama odali su i kod križa postavljenog izvan gradskog groblja, na mjestu gdje su komunističke vlasti vršile brojne egzekucije nakon svršetka II. svjetskog rata. Riječi molitve na oba je mjesta predvodio gospićki župnik mons. Mile Čančar.

Više...
 
Obilježen europski Dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima - Plitvička Jezera Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Pl. Jezera
Utorak, 26 Kolovoz 2014 09:16

Članovi Općinskog odbora Općine Plitvička Jezera na čelu sa predsjednikom  OO HDZ-a Borisom Luketić,članice Zajednice žena “Katarina Zrinski” kao i članovi mladeži HDZ-a Općine Plitvička Jezera polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća  kod centralnog križa u Korenici obilježili su dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima.

Više...
 
OSNOVANA ZAJEDNICA PODUZETNIKA I OBRTNIKA HDZ-a LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Nedjelja, 13 Srpanj 2014 00:00

U organizaciji ŽO Hrvatske demokratske zajednice održana je Izborna skupština Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a Ličko-senjske županije. Predsjednik Radnog predsjedništva gospodin Nikola Šulentić, zahvalio se na nazočnosti obrtnicima i poduzetnicima iz svih gradova i općina Ličko-senjske županije, kao i svim predsjednicima općinskih i gradskih odbora, koji su došli podržati izbornu skupštinu.

Govoreći o trenutnoj gospodarskoj situaciji na ovim prostorima potpredsjednik ŽO HDZ-a LSŽ, župan Milan Kolić je istaknuo neke od aktivnosti koje je Županija poduzela kako bi se oživjelo gospodarstvo i obrtnicima olakšalo i ubrzalo stvaranje novih dobara. Od 1998. do konca 2013. godine posredovanjem Županije odobrena su 783 kredita, vrijednosti 201 milijun kuna, a sve to uz jednu od najnižih kamatnih stopa u RH. Ličko-senjska županije je prihvatila Program 2014-2020. g. kroz nekoliko strateških ciljeva. Planira se daljnje kreditiranje poduzetništva uz korekciju kamate, nastavlja se i s davanjem jamstva za kredite poduzetnika gdje smo planirali više od milijun kuna, tu je i sufinanciranje priprema projekata za kreditiranje putem Fondova EU-a, projekata iz izvornih sredstava Županije. Potpora ovim strateškim ciljevima svakako je i razvoj županijskih institucija za razvoj poduzetničkih inkubatora, gdje je u suradnji s Gradom Gospićem izrađen i prijavljen projekt Razvojnog centra Ličko-senjske županije koji stoji oko 23 milijuna kuna, a mnogo će značiti svim obrtnicima i poduzetnicima koji bi na jednome mjestu trebali dobiti pomoći pri realizaciji projekata apliciranih na predpristupne fondove EU. Stvaranje atmosfere za privlačenje izravnih stranih ulaganja je i formiranje centra za podršku investitorima za razvoj poduzetničkih zona. Kroz našu razvojnu agenciju LIRA-u se već realizirao niz projekata i moram izraziti zahvalnost našim brojnim poduzetnicima. Tu je i naš LAG-a čija je studija ušla u krug najboljih, a ocijenjena je kao treća po kvaliteti od 12 prihvaćenih, rekao je između ostaloga župan Milan Kolić.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 53
RocketTheme Joomla Templates