Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 54 
Početna
Odluka o održavanju Izborne skupštine MHDZ-a Ispis
Mladež Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Srijeda, 09 Srpanj 2014 07:59

MHDZMLADEŽ HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE
Gradska organizacija Grada Gospića
Grad Gospić, 03. srpnja 2014.

 

Donesena Odluka o održavanju Izborne skupštine MHDZ-a GO Grada Gospića dana 11. srpnja 2014. godine

Temeljem Odluke Nacionalnog predsjedništva MHDZ-a donesena je Odluka o provođenje unutarstranačkih izbora i izbora i tijela i dužnosnika mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije sukladno Pravilniku o provođenju unutarstranačkih izbora i izbora i tijela i dužnosnika mladeži HDZ-a.

 
Odluka o održavanju Izbornih skupština MHDZ-a Ispis
Mladež Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Ponedjeljak, 16 Lipanj 2014 07:25


MLADEŽ HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE
LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE
Grad Gospić, 13. lipnja 2014.

 

Donesena Odluka o održavanju Izbornih skupština MHDZ-a u Ličko-senjskoj županiji

Temeljem Odluke Nacionalnog predsjedništva MHDZ-a donesena je Odluka o provođenje unutarstranačkih izbora i izbora i tijela i dužnosnika mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije sukladno Pravilniku o provođenju unutarstranačkih izbora i izbora i tijela i dužnosnika mladeži HDZ-a.

PRAVILNIK O PROVOĐENJU...
 
KONFERENCIJA ZA NOVINARE O REZULTATIMA IZBORA ZA EU PARLAMENT Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Ponedjeljak, 26 Svibanj 2014 00:00

Predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije dr. Darko Milinović, u nazočnosti predsjednika općinskih i gradskih odbora HDZ-a, održao je konferenciju za novinare . Na istoj je nazočne upoznao sa  rezultatima izbora za EU parlament na razini Ličko-senjske  županije, gradova i općina .

Ponovno smo dokazali da smo po rezultatima najjači u Hrvatskoj. Grad Gospić ostvario je 66.33%, Otočac 63.83%, Novalja je opet u usponu sa  56.54%, kao i Senj gdje smo dobili povjerenje 57.37 % birača. Što se tiče općina najbolji su rezultati u  Brinju, 77.23%, slijedi Lovinac sa 73.61%, Perušić je ostvario 70.08%, a  Karlobag 69.34%. U općinama sa pretežito srpskim stanovništvom rezultati su drukčiji jer je SDSS Milorada Pupovca svojim članovima i simpatizerima sugerirao da glasuju za SDP-ovu koaliciju. U  Općini Plitvička jezera ostvarena je tijesna pobjeda HDZ-ove koalicije sa 42.93%, dok je SDP odnio prevagu u Općinama Donji Lapac, Vrhovine i Udbina. Na županijskoj razini HDZ-ova je koalicija dobila  58.09 % glasova, slijedi SDP sa 22.53%, dok OraH ima  4.94%, Nezavisni forum 2.68, dok je Savez za Hrvatsku dobio  povjerenje 3.80 % birača, komentirao je predsjednik Milinović izborne rezultate.

HDZ je sa koalicijskim partnerima ponovno dokazao da je najjača politička snaga i da je došlo vrijeme za prijevremene izbore kako bi se maknula ova nesposobna Vlada. Imamo spremne kvalitetne projekte i aktualna Vlada treba otići jer nas je dovela do gospodarskog dna. Želim se osvrnuti i na lokalnu razinu. SDP u Gospiću ima najslabiji rezultat u državi. Ovdje su neki vodili zaista prljavu i prizemnu kampanju punu uvreda i  laži. Nije im uspjelo jer su građani uvidjeli kuda to vodi i kako se to provodi, rekao je dr. Milinović.

Gospođa Sanja Rukavina, na listi Nacionalnog foruma, jedina kandidatkinja za EU parlametn iz Gospića, vodila je vrlo korektnu kampanju, bez podmetanja i laži. Na našim predizbornim skupovima također niste čuli niti jednu riječ protiv Sanje Rukavine, niti bilo kakav negativni komentar. Zato joj s ovog mjesta želim čestitati na hrabrosti  i  ustrajnosti jer joj nije bilo lako. Nije polučila onaj izborni rezultat koji je očekivala. Njezin problem, odnosno „uteg oko vrata“ je bio upravo Karlo Starčević koji je grubim neistinama i negativnom retorikom pokušao diskreditirati HDZ-ovu koaliciju, a sve to uz pomoć jednog trabanta-portala. Starčević je najviše naštetio gospođi Sanji Rukavini i  uvjeren sam da bi polučila bolji rezultat  da se ogradila od Starčevića. Evo vam jednog primjera. Novoselija  u kojoj živi Starčević dala je Sanji Rukavini svega 4 glasa! Čestitam Aleksinici, Novoseliji, Kalinovači, Plani… Vratili su se HDZ-u, a okrenuli leđa Karlu Starčeviću. Upravo su SDP, Karlo Starčević i taj pro SDP-ovski portal poznat po lažima, najveći gubitnici ovih izbora i najtužniji su zbog rezultata, zaključio je Milinović.

 
Druženje sa građanima uoči izbora za EU parlament Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Petak, 23 Svibanj 2014 00:00

Zadnji dan uoči izborne šutnje članovi Hrvatske demokratske zajednice i koalicijski partneri iskoristili su za druženje s građanima. Na Gospićkoj tržnici s građanima su razgovarali i dijelili im promidžbene materijale vezane uz izbore za EU parlament predstavnici HDZ-a županijske i gradske razine, Mladež HDZ-a, Zajednice žena „Katarina Zrinski“, kao i predstavnici stranaka, koalicijskih partnera HDZ-a.

 

Više...
 
U Gospiću obilježena 92.godišnjica rođenja dr. Franje Tuđmana Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Srijeda, 21 Svibanj 2014 06:47

Najveći državnik kojeg je hrvatski narod imao u svojoj burnoj i slavnoj povijesti. Utemeljitelj suvremene hrvatske države i njen prvi predsjednik - koji nam je omogućio višestranačje i demokraciju. Vrhovni zapovjednik pod čijim je vodstvom obranjena i oslobođena Domovina – dr. Franjo Tuđman.

Povodom 92. godišnjice rođenja dr. Franje Tuđmana, danas 14.svibnja su se njegovom liku i djelu pokloniti brojni štovatelji. Gradska i Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice pozvali su svoje članove i sve građane na komemoraciju koja je upriličena na Trgu Alojzija Stepinca, kako bi kod spomen-poprsja dr. Franje Tuđmana paljenjem svijeća i polaganjem vijenca odali počast. U ime Županijske i Gradske organizacije HDZ-a vijenac su položili potpredsjednik ŽO HDZ-a LSŽ, župan Milan Kolić i predsjednik GO HDZ-a Gospić, gradonačelnik Petar Krmpotić, u ime Kluba utemeljitelja HDZ-a Ivica Ćaćić, dok je ŽO Mladeži HDZ-a predstavljao predsjednik Mladeži Ivan Biljan. Svijeće su također zapalili i predstavnici svih udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Riječi molitve za dr. Franju Tuđmana, kao i za sve poginule hrvatske branitelje, predvodio je gospićki župnik mons. Mile Čančar.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 53
RocketTheme Joomla Templates