Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 11 
Početna
Druženje sa građanima uoči izbora za EU parlament Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Petak, 23 Svibanj 2014 00:00

Zadnji dan uoči izborne šutnje članovi Hrvatske demokratske zajednice i koalicijski partneri iskoristili su za druženje s građanima. Na Gospićkoj tržnici s građanima su razgovarali i dijelili im promidžbene materijale vezane uz izbore za EU parlament predstavnici HDZ-a županijske i gradske razine, Mladež HDZ-a, Zajednice žena „Katarina Zrinski“, kao i predstavnici stranaka, koalicijskih partnera HDZ-a.

 

 
U Gospiću obilježena 92.godišnjica rođenja dr. Franje Tuđmana Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Srijeda, 21 Svibanj 2014 06:47

Najveći državnik kojeg je hrvatski narod imao u svojoj burnoj i slavnoj povijesti. Utemeljitelj suvremene hrvatske države i njen prvi predsjednik - koji nam je omogućio višestranačje i demokraciju. Vrhovni zapovjednik pod čijim je vodstvom obranjena i oslobođena Domovina – dr. Franjo Tuđman.

Povodom 92. godišnjice rođenja dr. Franje Tuđmana, danas 14.svibnja su se njegovom liku i djelu pokloniti brojni štovatelji. Gradska i Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice pozvali su svoje članove i sve građane na komemoraciju koja je upriličena na Trgu Alojzija Stepinca, kako bi kod spomen-poprsja dr. Franje Tuđmana paljenjem svijeća i polaganjem vijenca odali počast. U ime Županijske i Gradske organizacije HDZ-a vijenac su položili potpredsjednik ŽO HDZ-a LSŽ, župan Milan Kolić i predsjednik GO HDZ-a Gospić, gradonačelnik Petar Krmpotić, u ime Kluba utemeljitelja HDZ-a Ivica Ćaćić, dok je ŽO Mladeži HDZ-a predstavljao predsjednik Mladeži Ivan Biljan. Svijeće su također zapalili i predstavnici svih udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Riječi molitve za dr. Franju Tuđmana, kao i za sve poginule hrvatske branitelje, predvodio je gospićki župnik mons. Mile Čančar.

 
Završni predizborni skup HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji za izbore u EU parlament Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Nedjelja, 11 Svibanj 2014 00:00

Kino „Korzo“ u Gospiću bilo je pretijesno za sve koji su htjeli doći na predstavljanje pobjedničke liste HDZ-a i koalicijskih partnera za izbore zastupnika u EU parlament . U atmosferi kakvu samo Lika može prirediti, nositelja liste Andreja Plenkovića, kandidatkinje Ivanu Maletić i Željanu Zovko, te kandidata Ivana Tepeša dočekali su predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, saborski zastupnik dr. Darko Milinović, župan Milan Kolić, te gradonačelnik Petar Krmpotić.

 
Zajedničkom akcijom uljepšali igralište dječjeg vrtića „Pahuljica“ Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Gospić
Ponedjeljak, 12 Svibanj 2014 13:42

U subotu 10. svibnja, članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ i Mladež HDZ-a Gospić, pridružili su se tetama iz Dječjeg vrtića „Pahuljica“, pa su zajednički uredili dječje igralište vrtića. Raspoređeni u skupine, preko 60 sudionika akcije ofarbali su tobogane, klackalice, vrtuljke, njihalice, penjalice, klupe, sjenice, uredili su pješčanik, posadili cvijeće, pokosili travu.

 
MINI KLAUZURA HDZ-a Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Otočac
Ponedjeljak, 12 Svibanj 2014 13:41

U četvrtak 8. svibnja 2014. godine u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu, održana je Mini klauzura HDZ-a za Ličko-senjsku županiju. Iz Središnjice HDZ-a nazočni na Klauzuri bili su direktor Izvršnog izbornog stožera HDZ-a gospodin Drago Veselčić i voditelj Odjela analitike gospodin Vlado Galić, dok su iz Ličko senjske županije bili nazočni predsjednici svih temeljnih, općinskih i gradskih odbora, predsjednici Zajednica, voditelji odjela, članovi stručnih odbora, asistent EU zastupnika.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 52
RocketTheme Joomla Templates