Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 8 
Početna
Obilježena 24. obljetnica Gradske organizacije HDZ-a Novalja Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Novalja
Četvrtak, 08 Svibanj 2014 00:00

U srijedu, 7. svibnja, u Novalji je obilježena 24. obljetnica Gradske organizacije HDZ-a Novalja. Na obljetnici kojoj je uz predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije dr.Darka Milinovića i svih predsjednika općinskih i gradskih odbora nazočio je i predsjednik HDZ-a gospodin Tomislav Karamarko.

U prepunoj dvorani hotela „Liburnija“ na skupu se prvi nazočnima obratio novi predsjednik GO HDZ-a Novalja, gospodin Mario Kustić, koji je posebno zahvalio svim članovima i simpatizerima HDZ-a na vjernosti stranci kroz sve ove godine, a predsjedniku Tomislavu Karamarku, jer je prvi predsjednik HDZ-a, koji je u ove 24 godine posjetio Novalju.

Prigodnim riječima na skupu su se obratili predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije dr.Darko Milinović, župan Milan Kolić i na kraju predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

 
Završni predizborni skup Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Četvrtak, 08 Svibanj 2014 11:49

 
Kandidati za EU parlament Dubravka Šuica i Ivan Sablić Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Srijeda, 07 Svibanj 2014 09:19

Pobjednički put Dubravke Šuice i Ivana Sablića, kandidata „plave skupine“ koalicijske liste HDZ, HSS, HSP AS, BUZ, ZDS,HDS u Ličko-senjskoj županiji, započeo je druženjem na gradskoj tržnici u Gospiću, a potom na glavnom trgu u Otočcu. Susret licem u lice s glasačima nezamjenjiv je pokazatelj kako narod diše. Svakim novim stiskom ruke i razgovorom potvrđuje se da mu je prekipjelo - kada će se više prekinuti ova agonija!?

Spas se, neumorno ponavljaju naši kandidati, krije u malim i srednjim poduzetnicima. A u Gospiću su upravo s njima Šuica i Sablić razgovarali što i kako napraviti kada Milanović i Linić guše gospodarstvo novim nametima. S njima su, naravno, bili i predstavnici lokalne vlasti: župan Milan Kolić i gradonačelnik Petar Krmpotić.

 
Snaga ZA bolje sutra Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Petak, 02 Svibanj 2014 07:22

 

PREDIZBORNI SKUP

Koalicijske liste HDZ, HSS, HSP dr.A.Starčević, BUZ

petak, 2. svibnja 2014.godine
KIC, Budačka 12
19.00 sati

 
Posjet Domu za starije i nemoćne u Gospiću Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Petak, 18 Travanj 2014 07:13

I ove godine već tradicionalno uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa predstavnici ŽO HDZ-a Ličko – senjske županije, GO HDZ-a Gospića, Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski“ i Mladeži HDZ-a posjetili su Dom za starije i nemoćne u Gospiću.

Nakon riječi dobrodošlice koje je uputila ravnateljica gospođa Ivanka Vrkljan, u ime Hrvatske demokratske zajednice korisnicima i djelatnicima Doma obratio se predsjednik Mladeži HDZ-a, zamjenik gradonačelnika Gospića, gospodin Ivan Biljan. U svom je obraćanju zahvalio sugrađanima treće životne dobi, za sve što su dali zajednici za vrijeme svog životnog puta, a sada je na svima nama da im dane koje provode u Domu učinimo što kvalitetnijim. Na kraju svog obraćanja gospodin Biljan je poželio sretan Uskrs i uskršnje blagdane svim korisnicima i djelatnicima .

U ime korisnika Doma nazočnima se obratila gospođa Mandica Horvatović, koja je zahvalila predstavnicima Hrvatske demokratske zajednice koji im tradicionalno uljepšavaju Uskršnje i Božićne blagdane svojim dolaskom i poklonima koje donose.  

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 52
RocketTheme Joomla Templates