Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 40 
Početna
Završni predizborni skup HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji za izbore u EU parlament Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Nedjelja, 11 Svibanj 2014 00:00

Kino „Korzo“ u Gospiću bilo je pretijesno za sve koji su htjeli doći na predstavljanje pobjedničke liste HDZ-a i koalicijskih partnera za izbore zastupnika u EU parlament . U atmosferi kakvu samo Lika može prirediti, nositelja liste Andreja Plenkovića, kandidatkinje Ivanu Maletić i Željanu Zovko, te kandidata Ivana Tepeša dočekali su predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, saborski zastupnik dr. Darko Milinović, župan Milan Kolić, te gradonačelnik Petar Krmpotić.

Više...
 
Zajedničkom akcijom uljepšali igralište dječjeg vrtića „Pahuljica“ Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Gospić
Ponedjeljak, 12 Svibanj 2014 13:42

U subotu 10. svibnja, članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ i Mladež HDZ-a Gospić, pridružili su se tetama iz Dječjeg vrtića „Pahuljica“, pa su zajednički uredili dječje igralište vrtića. Raspoređeni u skupine, preko 60 sudionika akcije ofarbali su tobogane, klackalice, vrtuljke, njihalice, penjalice, klupe, sjenice, uredili su pješčanik, posadili cvijeće, pokosili travu.

Više...
 
MINI KLAUZURA HDZ-a Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Otočac
Ponedjeljak, 12 Svibanj 2014 13:41

U četvrtak 8. svibnja 2014. godine u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu, održana je Mini klauzura HDZ-a za Ličko-senjsku županiju. Iz Središnjice HDZ-a nazočni na Klauzuri bili su direktor Izvršnog izbornog stožera HDZ-a gospodin Drago Veselčić i voditelj Odjela analitike gospodin Vlado Galić, dok su iz Ličko senjske županije bili nazočni predsjednici svih temeljnih, općinskih i gradskih odbora, predsjednici Zajednica, voditelji odjela, članovi stručnih odbora, asistent EU zastupnika.

 
Obilježena 24. obljetnica Gradske organizacije HDZ-a Novalja Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Novalja
Četvrtak, 08 Svibanj 2014 00:00

U srijedu, 7. svibnja, u Novalji je obilježena 24. obljetnica Gradske organizacije HDZ-a Novalja. Na obljetnici kojoj je uz predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije dr.Darka Milinovića i svih predsjednika općinskih i gradskih odbora nazočio je i predsjednik HDZ-a gospodin Tomislav Karamarko.

U prepunoj dvorani hotela „Liburnija“ na skupu se prvi nazočnima obratio novi predsjednik GO HDZ-a Novalja, gospodin Mario Kustić, koji je posebno zahvalio svim članovima i simpatizerima HDZ-a na vjernosti stranci kroz sve ove godine, a predsjedniku Tomislavu Karamarku, jer je prvi predsjednik HDZ-a, koji je u ove 24 godine posjetio Novalju.

Prigodnim riječima na skupu su se obratili predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije dr.Darko Milinović, župan Milan Kolić i na kraju predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Više...
 
Završni predizborni skup Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Četvrtak, 08 Svibanj 2014 11:49

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 53
RocketTheme Joomla Templates