Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 56 
Početna
Zajedničkom akcijom uljepšali igralište dječjeg vrtića „Pahuljica“ Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Gospić
Ponedjeljak, 12 Svibanj 2014 13:42

U subotu 10. svibnja, članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ i Mladež HDZ-a Gospić, pridružili su se tetama iz Dječjeg vrtića „Pahuljica“, pa su zajednički uredili dječje igralište vrtića. Raspoređeni u skupine, preko 60 sudionika akcije ofarbali su tobogane, klackalice, vrtuljke, njihalice, penjalice, klupe, sjenice, uredili su pješčanik, posadili cvijeće, pokosili travu.

Više...
 
MINI KLAUZURA HDZ-a Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Otočac
Ponedjeljak, 12 Svibanj 2014 13:41

U četvrtak 8. svibnja 2014. godine u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu, održana je Mini klauzura HDZ-a za Ličko-senjsku županiju. Iz Središnjice HDZ-a nazočni na Klauzuri bili su direktor Izvršnog izbornog stožera HDZ-a gospodin Drago Veselčić i voditelj Odjela analitike gospodin Vlado Galić, dok su iz Ličko senjske županije bili nazočni predsjednici svih temeljnih, općinskih i gradskih odbora, predsjednici Zajednica, voditelji odjela, članovi stručnih odbora, asistent EU zastupnika.

 
Obilježena 24. obljetnica Gradske organizacije HDZ-a Novalja Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Novalja
Četvrtak, 08 Svibanj 2014 00:00

U srijedu, 7. svibnja, u Novalji je obilježena 24. obljetnica Gradske organizacije HDZ-a Novalja. Na obljetnici kojoj je uz predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije dr.Darka Milinovića i svih predsjednika općinskih i gradskih odbora nazočio je i predsjednik HDZ-a gospodin Tomislav Karamarko.

U prepunoj dvorani hotela „Liburnija“ na skupu se prvi nazočnima obratio novi predsjednik GO HDZ-a Novalja, gospodin Mario Kustić, koji je posebno zahvalio svim članovima i simpatizerima HDZ-a na vjernosti stranci kroz sve ove godine, a predsjedniku Tomislavu Karamarku, jer je prvi predsjednik HDZ-a, koji je u ove 24 godine posjetio Novalju.

Prigodnim riječima na skupu su se obratili predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije dr.Darko Milinović, župan Milan Kolić i na kraju predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Više...
 
Završni predizborni skup Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Četvrtak, 08 Svibanj 2014 11:49

 
Kandidati za EU parlament Dubravka Šuica i Ivan Sablić Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Srijeda, 07 Svibanj 2014 09:19

Pobjednički put Dubravke Šuice i Ivana Sablića, kandidata „plave skupine“ koalicijske liste HDZ, HSS, HSP AS, BUZ, ZDS,HDS u Ličko-senjskoj županiji, započeo je druženjem na gradskoj tržnici u Gospiću, a potom na glavnom trgu u Otočcu. Susret licem u lice s glasačima nezamjenjiv je pokazatelj kako narod diše. Svakim novim stiskom ruke i razgovorom potvrđuje se da mu je prekipjelo - kada će se više prekinuti ova agonija!?

Spas se, neumorno ponavljaju naši kandidati, krije u malim i srednjim poduzetnicima. A u Gospiću su upravo s njima Šuica i Sablić razgovarali što i kako napraviti kada Milanović i Linić guše gospodarstvo novim nametima. S njima su, naravno, bili i predstavnici lokalne vlasti: župan Milan Kolić i gradonačelnik Petar Krmpotić.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 53
RocketTheme Joomla Templates