Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 10 
Početna
Izborna skupština u Gradskoj organizaciji Zajednici žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ grada Gospića Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Gospić
Srijeda, 25 Siječanj 2017 18:40

U utorak 24.siječnja 2017.godine u Gospiću je održana Izborna skupština Gradske organizacije  Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ grada Gospića, na kojoj su  izabrana tijela koja će voditi Zajednicu žena na gradskoj razini  sljedeće četiri godine.

Za predsjednicu  je  izabrana prof. Anela Serdar Pašalić. Izabrano je i deset članica GO Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ grada Gospića, te trideset izaslanica za Županijsku izbornu skupštinu  ZŽ „Katarina Zrinski“ LSŽ.


Izbornoj skupštini  su nazočili   župan Milan Kolić, predsjednik GO HDZ-a grada Gospića Petar Krmpotić, predsjednik ŽO Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Ivica Čačić i predsjednica ŽO Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ LSŽ gospođa Marta Grgurić.

 
Izborna skupština u Zajednici utemeljitelja HDZ-a dr.Franjo Tuđman LSŽ Ispis
Klub utemeljitelja - Klub utemeljitelja LSŽ
Petak, 20 Siječanj 2017 18:38

U četvrtak 19. siječnja 2017. godine u Gospiću je održana Izborna skupština Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Ličko – senjske županije. U nazočnosti 91 izaslanika izabrana su tijela koja će voditi Zajednicu utemeljitelja sljedeće četiri godine.

Između  27 izabranih  članova Županijskog odbora  Zajednice utemeljitelja HDZ-a „dr. Franjo Tuđmana“ LSŽ   za predsjednika je ponovno izabran Ivica Čačić Kockar,  za potpredsjednike su izabrani Josip Vrkljan, Mile Čančar,  Željko Laškarin i Ante Žarkov, a za  tajnika Anton Vlainić. Izabran je i Nadzorni odbor kao i izaslanici za Nacionalnu konvenciju .

Izbornoj skupštini  su nazočili  član predsjedništva HDZ-a i predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije  dr. Darko Milinović, župan Milan Kolić, te predsjednici općinskih  i gradskih  odbora HDZ-a.

 
Obilježena 17. godišnjica smrti dr. Franje Tuđmana Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Utorak, 13 Prosinac 2016 10:19

altU subotu 10.prosinca u Katedrali NBDM  u Gospiću  služena je sveta misa zadušnica u spomen na prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice  dr. Franju Tuđmana koji je preminuo prije 17 godina. Nakon mise položen je vijenac i zapaljene su svijeće podno  biste dr. Franje Tuđmana na Trgu  Alojzija Stepinca. Vijenac su položili  predsjednik ŽO HDZ-a dr. Darko Milinović, član Središnjeg odbora  HDZ-a  Milan Kolić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a Ivan Biljan, predsjednica Zajednice žena HDZ-a LSŽ Marta Grgurić  i član Županijskog odbora HDZ-a Josip Kovačević. Počast dr. Tuđmanu zatim su odala izaslanstva udruga proisteklih iz Domovinskog rata, kao i brojni građani Gospića. Riječi molitve predvodio je gospićki župnik mons. Mile Čančar.

alt alt

 
Predsjednik Plenković na sjednici ŽO HDZ-a LSŽ Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Utorak, 13 Prosinac 2016 10:12

altPredsjednik HDZ-a Andrej Plenković prilikom posjete Ličko-senjskoj županiji i gradu Gospiću nazočio je sjednici ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije.

Predsjednika stranke uvodno je pozdravio predsjednik ŽO i član Predsjedništva HDZ-a dr. Darko Milinović naglasivši kako  mu je izuzetno drago da je predsjednik stranke nazočan sjednici Županijskog odbora koji uvijek postiže najbolje izborne rezultate, te istaknuo izvanredne stranačke i međuljudske odnose u ŽO i svim gradskim i općinskim odborima. Milinović je izdvojio  dva glavna prioriteta za lokalne izbore, a to su povratak HDZ-a na vlast u Otočcu i Novalji. Milinović je izrazio uvjerenje da će ponoviti dobar izborni rezultat sa prethodnih lokalnih izbora.

altPredsjednik HDZ-a gospodin Andrej Plenković zahvalio se Milinoviću na riječima dobrodošlice i odmah na početku pohvalio političku stabilnost i rezultate koje na svim izborima ostvaruje HDZ Ličko-senjske županije. HDZ je ovdje vrlo snažan i ovo je prigoda za zahvaliti se svim stranačkim kolegama na čelu s dr. Milinovićem, kao  i svima na snažnoj potpori i odličnim rezultatima na proteklim izborima kada su HDZ i birači u ovoj županiji dali veliki obol uvjerljivoj pobjedi HDZ-a u IX. Izbornoj jedinici, dakle i  ukupnoj pobjedi HDZ-a na nacionalnoj razini. To je dokaz da se ovdje puno radi, a rezultati uvijek to i dokazuju. Danas smo razmotrili prioritete Vlade, od porezne reforme do Proračuna kojeg ćemo donijeti narednog tjedna, zatim prioritetna pitanja vezana uz gospodarstvo, prava hrvatskih branitelja, ravnomjeran regionalni  razvoj, poljoprivredu i naravno da smo razgovarali i o pripremama za predstojeće lokalne izbore. Očekujem kvalitetan dogovor i kao i  uvijek odlične rezultate Županijskog odbora i svih gradskih i općinskih organizacija HDZ-a. Slijedi određivanje kandidata na listama i jedna snažna, stožerna kampanja koja će potvrditi kvalitetu i odgovornu i vodeću ulogu HDZ-a na području Ličko-senjske županije, istaknuto je između ostalog  predsjednik HDZ-a Andrej Plenković. 

 
Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ posjetila Dječji odjel povodom Svetog Nikole Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Gospić
Utorak, 13 Prosinac 2016 10:02

I ove godine povodom blagdana Svetog Nikole upriličen je  posjet predsjednice i članica Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski  Dječjem odjelu Opće bolnice Gospić. Tom prilikom članice su  darivale  djecu koja su na liječenju prigodnim poklonima, ali i željama  za brzim ozdravljenjem.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 53
RocketTheme Joomla Templates