Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 8 
Početna
Održana Izborna skupština ŽO Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ LSŽ Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Utorak, 14 Veljača 2017 07:49

Županijska organizacija HDZ-a „Katarina Zrinski“ Ličko-senjske županije održala je Izbornu  skupštinu na kojoj je nazočilo  110 izaslanica iz svih gradova i općina. Izbornu skupštinu uveličali su predsjednik ŽO HDZ-a dr. Darko Milinović, župan Milan Kolić, predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a LSŽ Ivica Čačić Kockar, predsjednik GO HDZ-a grada Gospića Petar Krmpotić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a Ivan Biljan, kao i  predsjednici općinskih i gradskih  odbora.

Za predsjednicu Županijske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Ličko senjske županije izabrana je : MARTA GRGURIĆ

Za članice Županijskog odbora Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ LSŽ izabrane su :

 1. ANIĆ JOSIPA
 2. BADURINA SNJEŽANA
 3. BOŽIĆEVIĆ ELIZABETA
 4. BUKŠA KATARINA
 5. ČUBELIĆ SANDRA
 6. ĆOSIĆ JELENA
 7. DRAGIĆEVIĆ ELIZABETA
 8. DRAGIĆEVIĆ ZORA
 9. GRABAŠNJAK ANKICA
 10. GVOJIĆ DANIJELA
 11. HRVOJ MANDICA
 12. JURKOVIĆ TOMISLAVA
 13. KRPAN IVANA
 14. LABROVIĆ SNJEŽANA
 15. MAJDANČIĆ VERA
 16. NETAHLI RENATA
 17. PAPIĆ MIŠKULIN TOMISLAVA
 18. RUKAVINA IVANA
 19. RUKAVINA STILINOVIĆ ANA
 20. SERDAR PAŠALIĆ ANELA
 21. ŠIMUNOVIĆ NIKOLINA
 22. TENĐERA MARTINA
 23. TROBIĆ SNJEŽANA
 24. UREMOVIĆ RUŽA
 25. VUČETIĆ JADRANKA
 

 Za IZASLANICE na Izborni sabor Zajednice žena HDZ-a izabrane su :

 1. BUKŠA KATARINA
 2. ČOVIĆ MARIJA
 3. DRAGIĆEVIĆ ELIZABETA
 4. GRABAŠNJAK ANKICA
 5. GVOJIĆ DANIJELA
 6. JURKOVIĆ TOMISLAVA
 7. KRMPOTIĆ IVANKA
 8. KRPAN IVANA
 9. MAJDANČIĆ VERA
 10. PEJNOVIĆ JADRANKA
 11. ROGIĆ MARICA
 12. SABLJIĆ IVANA
 13. STRILIĆ MAJA
 14. ŠIMUNOVIĆ NIKOLINA
 15. TAMARUT VALERIJA
 16. TONKOVIĆ ČORAK NIKOLINA
 17. TROBIĆ SNJEŽANA
 18. VUČETIĆ JADRANKA
 
Izborna skupština u Gradskoj organizaciji Zajednici žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ grada Gospića Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Gospić
Srijeda, 25 Siječanj 2017 18:40

U utorak 24.siječnja 2017.godine u Gospiću je održana Izborna skupština Gradske organizacije  Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ grada Gospića, na kojoj su  izabrana tijela koja će voditi Zajednicu žena na gradskoj razini  sljedeće četiri godine.

Za predsjednicu  je  izabrana prof. Anela Serdar Pašalić. Izabrano je i deset članica GO Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ grada Gospića, te trideset izaslanica za Županijsku izbornu skupštinu  ZŽ „Katarina Zrinski“ LSŽ.


Izbornoj skupštini  su nazočili   župan Milan Kolić, predsjednik GO HDZ-a grada Gospića Petar Krmpotić, predsjednik ŽO Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Ivica Čačić i predsjednica ŽO Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ LSŽ gospođa Marta Grgurić.

 
Izborna skupština u Zajednici utemeljitelja HDZ-a dr.Franjo Tuđman LSŽ Ispis
Klub utemeljitelja - Klub utemeljitelja LSŽ
Petak, 20 Siječanj 2017 18:38

U četvrtak 19. siječnja 2017. godine u Gospiću je održana Izborna skupština Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Ličko – senjske županije. U nazočnosti 91 izaslanika izabrana su tijela koja će voditi Zajednicu utemeljitelja sljedeće četiri godine.

Između  27 izabranih  članova Županijskog odbora  Zajednice utemeljitelja HDZ-a „dr. Franjo Tuđmana“ LSŽ   za predsjednika je ponovno izabran Ivica Čačić Kockar,  za potpredsjednike su izabrani Josip Vrkljan, Mile Čančar,  Željko Laškarin i Ante Žarkov, a za  tajnika Anton Vlainić. Izabran je i Nadzorni odbor kao i izaslanici za Nacionalnu konvenciju .

Izbornoj skupštini  su nazočili  član predsjedništva HDZ-a i predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije  dr. Darko Milinović, župan Milan Kolić, te predsjednici općinskih  i gradskih  odbora HDZ-a.

 
Obilježena 17. godišnjica smrti dr. Franje Tuđmana Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Utorak, 13 Prosinac 2016 10:19

altU subotu 10.prosinca u Katedrali NBDM  u Gospiću  služena je sveta misa zadušnica u spomen na prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice  dr. Franju Tuđmana koji je preminuo prije 17 godina. Nakon mise položen je vijenac i zapaljene su svijeće podno  biste dr. Franje Tuđmana na Trgu  Alojzija Stepinca. Vijenac su položili  predsjednik ŽO HDZ-a dr. Darko Milinović, član Središnjeg odbora  HDZ-a  Milan Kolić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a Ivan Biljan, predsjednica Zajednice žena HDZ-a LSŽ Marta Grgurić  i član Županijskog odbora HDZ-a Josip Kovačević. Počast dr. Tuđmanu zatim su odala izaslanstva udruga proisteklih iz Domovinskog rata, kao i brojni građani Gospića. Riječi molitve predvodio je gospićki župnik mons. Mile Čančar.

alt alt

 
Predsjednik Plenković na sjednici ŽO HDZ-a LSŽ Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Utorak, 13 Prosinac 2016 10:12

altPredsjednik HDZ-a Andrej Plenković prilikom posjete Ličko-senjskoj županiji i gradu Gospiću nazočio je sjednici ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije.

Predsjednika stranke uvodno je pozdravio predsjednik ŽO i član Predsjedništva HDZ-a dr. Darko Milinović naglasivši kako  mu je izuzetno drago da je predsjednik stranke nazočan sjednici Županijskog odbora koji uvijek postiže najbolje izborne rezultate, te istaknuo izvanredne stranačke i međuljudske odnose u ŽO i svim gradskim i općinskim odborima. Milinović je izdvojio  dva glavna prioriteta za lokalne izbore, a to su povratak HDZ-a na vlast u Otočcu i Novalji. Milinović je izrazio uvjerenje da će ponoviti dobar izborni rezultat sa prethodnih lokalnih izbora.

altPredsjednik HDZ-a gospodin Andrej Plenković zahvalio se Milinoviću na riječima dobrodošlice i odmah na početku pohvalio političku stabilnost i rezultate koje na svim izborima ostvaruje HDZ Ličko-senjske županije. HDZ je ovdje vrlo snažan i ovo je prigoda za zahvaliti se svim stranačkim kolegama na čelu s dr. Milinovićem, kao  i svima na snažnoj potpori i odličnim rezultatima na proteklim izborima kada su HDZ i birači u ovoj županiji dali veliki obol uvjerljivoj pobjedi HDZ-a u IX. Izbornoj jedinici, dakle i  ukupnoj pobjedi HDZ-a na nacionalnoj razini. To je dokaz da se ovdje puno radi, a rezultati uvijek to i dokazuju. Danas smo razmotrili prioritete Vlade, od porezne reforme do Proračuna kojeg ćemo donijeti narednog tjedna, zatim prioritetna pitanja vezana uz gospodarstvo, prava hrvatskih branitelja, ravnomjeran regionalni  razvoj, poljoprivredu i naravno da smo razgovarali i o pripremama za predstojeće lokalne izbore. Očekujem kvalitetan dogovor i kao i  uvijek odlične rezultate Županijskog odbora i svih gradskih i općinskih organizacija HDZ-a. Slijedi određivanje kandidata na listama i jedna snažna, stožerna kampanja koja će potvrditi kvalitetu i odgovornu i vodeću ulogu HDZ-a na području Ličko-senjske županije, istaknuto je između ostalog  predsjednik HDZ-a Andrej Plenković. 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 53
RocketTheme Joomla Templates