Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 4 
Početna
Obilježena 17. godišnjica smrti dr. Franje Tuđmana Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Utorak, 13 Prosinac 2016 10:19

altU subotu 10.prosinca u Katedrali NBDM  u Gospiću  služena je sveta misa zadušnica u spomen na prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice  dr. Franju Tuđmana koji je preminuo prije 17 godina. Nakon mise položen je vijenac i zapaljene su svijeće podno  biste dr. Franje Tuđmana na Trgu  Alojzija Stepinca. Vijenac su položili  predsjednik ŽO HDZ-a dr. Darko Milinović, član Središnjeg odbora  HDZ-a  Milan Kolić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a Ivan Biljan, predsjednica Zajednice žena HDZ-a LSŽ Marta Grgurić  i član Županijskog odbora HDZ-a Josip Kovačević. Počast dr. Tuđmanu zatim su odala izaslanstva udruga proisteklih iz Domovinskog rata, kao i brojni građani Gospića. Riječi molitve predvodio je gospićki župnik mons. Mile Čančar.

alt alt

 
Predsjednik Plenković na sjednici ŽO HDZ-a LSŽ Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Utorak, 13 Prosinac 2016 10:12

altPredsjednik HDZ-a Andrej Plenković prilikom posjete Ličko-senjskoj županiji i gradu Gospiću nazočio je sjednici ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije.

Predsjednika stranke uvodno je pozdravio predsjednik ŽO i član Predsjedništva HDZ-a dr. Darko Milinović naglasivši kako  mu je izuzetno drago da je predsjednik stranke nazočan sjednici Županijskog odbora koji uvijek postiže najbolje izborne rezultate, te istaknuo izvanredne stranačke i međuljudske odnose u ŽO i svim gradskim i općinskim odborima. Milinović je izdvojio  dva glavna prioriteta za lokalne izbore, a to su povratak HDZ-a na vlast u Otočcu i Novalji. Milinović je izrazio uvjerenje da će ponoviti dobar izborni rezultat sa prethodnih lokalnih izbora.

altPredsjednik HDZ-a gospodin Andrej Plenković zahvalio se Milinoviću na riječima dobrodošlice i odmah na početku pohvalio političku stabilnost i rezultate koje na svim izborima ostvaruje HDZ Ličko-senjske županije. HDZ je ovdje vrlo snažan i ovo je prigoda za zahvaliti se svim stranačkim kolegama na čelu s dr. Milinovićem, kao  i svima na snažnoj potpori i odličnim rezultatima na proteklim izborima kada su HDZ i birači u ovoj županiji dali veliki obol uvjerljivoj pobjedi HDZ-a u IX. Izbornoj jedinici, dakle i  ukupnoj pobjedi HDZ-a na nacionalnoj razini. To je dokaz da se ovdje puno radi, a rezultati uvijek to i dokazuju. Danas smo razmotrili prioritete Vlade, od porezne reforme do Proračuna kojeg ćemo donijeti narednog tjedna, zatim prioritetna pitanja vezana uz gospodarstvo, prava hrvatskih branitelja, ravnomjeran regionalni  razvoj, poljoprivredu i naravno da smo razgovarali i o pripremama za predstojeće lokalne izbore. Očekujem kvalitetan dogovor i kao i  uvijek odlične rezultate Županijskog odbora i svih gradskih i općinskih organizacija HDZ-a. Slijedi određivanje kandidata na listama i jedna snažna, stožerna kampanja koja će potvrditi kvalitetu i odgovornu i vodeću ulogu HDZ-a na području Ličko-senjske županije, istaknuto je između ostalog  predsjednik HDZ-a Andrej Plenković. 

 
Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ posjetila Dječji odjel povodom Svetog Nikole Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Gospić
Utorak, 13 Prosinac 2016 10:02

I ove godine povodom blagdana Svetog Nikole upriličen je  posjet predsjednice i članica Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski  Dječjem odjelu Opće bolnice Gospić. Tom prilikom članice su  darivale  djecu koja su na liječenju prigodnim poklonima, ali i željama  za brzim ozdravljenjem.

 
HDZ građanima čestitao blagdane Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Četvrtak, 24 Prosinac 2015 13:16

HDZ-e je na Badnjak već tradicionalno priredio  druženje s građanima. Ispred zgrade FINA-e građanima Gospića blagdane su čestitali dr. Darko Milinović, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a, Petar Krmpotić, predsjednik GO HDZ-a Gospić, Ivan Biljan, predsjednik Mladeži HDZ-a ličko-senjske županije, dok su u ime Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinska“ blagdane čestitale Marta Grgurić, predsjednica županijske organizacije i Ana Mari Bašić, predsjednica zajednice grada Gospića. Uz vino, lignje i bakalar druženje s građanima proteklo je u pravom blagdanskom ozračju, uz nezaobilazne naglaske kako će Hrvatska imati Ličanina za premijera po drugi puta u svojoj novijoj povijesti.

 
Posjet Dječjem odjelu povodom Svetog Nikole Ispis
Zajednica žena "Katarina Zrinski" - Ličko-senjska županija
Utorak, 15 Prosinac 2015 13:11

altSveti Nikola,  najveći prijatelj djece, niti ove godine nije zaboravio Dječji odjel Opće bolnice Gospić. Darovi, ugodno druženje, nastup učenika OŠ „dr. Ante Starčević“ Klanac-Pazarište i brojni čestitari-sve je stvorilo ambijent primjeren ovome blagdanu. U ime Opće bolnice Gospić na svemu ovome zahvalila se ravnateljice dr. Sandra Čubelić.

Hvala vam svima što ste i ove godine s nama, desetu godinu za redom. Nije nas zaboravila Zajednica žena „Katarina Zrinska“, Mladež HDZ-a, Društvo naša djeca“ Gospić, Udruga likovnih umjetnika „Lika“ Gospić, a nije nas zaboravio ni Sveti Nikola. Mi za svako godišnje doba imamo drukčije ruho Odjela. Za zimski ugođaj pobrinule su se Ana Milinković, koja je vrijedno crtala, kao i učiteljice Ruža Jelić, Elizabeta Starčević i Lidija Jelić. Moram posebno  zahvaliti ravnateljici OŠ „dr. Ante Starčević“ Klanac-Pazarište gospođi  Mariji Čović koja nam je s  učiteljicama dovela skupinu učenika da bi svojim nastupima uveličali ovu priredbu, rekla je dr. Čubelić. Predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinska“ ličko-senjske županije Marta Grgurić predala je Dječjem odjelu LCD TV-prijemnik i mnoštvo darova.

altSvake godine vas nastojimo posjetiti, a darovi su pri tome možda najmanje važni. Važno je da vas posjetimo, važno je da se vi djeco dobro osjećate i da Dječji odjel bude sve bolje opremljen i svaki put ga zateknemo ljepše uređenog, rekla je u čestitci Marta Grgurić. U ime Društva „Naša djeca“ Gospić darove je donijela predsjednica Sanja Puškarić, dok je u ime Udruge likovnih umjetnika „Lika“ s poklonima stigao predsjednik Nikica Jelić. Onda se pojavio Sveti Nikola.

Ja sam svojem Krampusu dao slobodan dan jer znam da ću ovdje zateći samo dobru djecu. Primio sam mnoga pisma od vas. Neki su željeli slatkiše, drugi igrače, djevojčice vole lutke, neki su mi čak pisali da žele brata ili seku. Ja sam ipak donio puno dobrih želja za vaše zdravlje, nešto slatkiša, slikovnica i  igračaka. A najvažnije je što smo danas skupa i što se možemo proveseliti, govorio je Sveti Nikola koji je dočekan i ispraćen skandiranjem okupljenih mališana. Učenici OŠ „dr. Franjo Tuđman Klanac-Pazarišta izveli su prigodan program satkan od igrokaza, recitacija i puno dobrih želja svoj dobroj  djeci.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 52
RocketTheme Joomla Templates