Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 25 
Početna
Predsjednik Plenković na sjednici ŽO HDZ-a LSŽ Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Utorak, 13 Prosinac 2016 10:12

altPredsjednik HDZ-a Andrej Plenković prilikom posjete Ličko-senjskoj županiji i gradu Gospiću nazočio je sjednici ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije.

Predsjednika stranke uvodno je pozdravio predsjednik ŽO i član Predsjedništva HDZ-a dr. Darko Milinović naglasivši kako  mu je izuzetno drago da je predsjednik stranke nazočan sjednici Županijskog odbora koji uvijek postiže najbolje izborne rezultate, te istaknuo izvanredne stranačke i međuljudske odnose u ŽO i svim gradskim i općinskim odborima. Milinović je izdvojio  dva glavna prioriteta za lokalne izbore, a to su povratak HDZ-a na vlast u Otočcu i Novalji. Milinović je izrazio uvjerenje da će ponoviti dobar izborni rezultat sa prethodnih lokalnih izbora.

altPredsjednik HDZ-a gospodin Andrej Plenković zahvalio se Milinoviću na riječima dobrodošlice i odmah na početku pohvalio političku stabilnost i rezultate koje na svim izborima ostvaruje HDZ Ličko-senjske županije. HDZ je ovdje vrlo snažan i ovo je prigoda za zahvaliti se svim stranačkim kolegama na čelu s dr. Milinovićem, kao  i svima na snažnoj potpori i odličnim rezultatima na proteklim izborima kada su HDZ i birači u ovoj županiji dali veliki obol uvjerljivoj pobjedi HDZ-a u IX. Izbornoj jedinici, dakle i  ukupnoj pobjedi HDZ-a na nacionalnoj razini. To je dokaz da se ovdje puno radi, a rezultati uvijek to i dokazuju. Danas smo razmotrili prioritete Vlade, od porezne reforme do Proračuna kojeg ćemo donijeti narednog tjedna, zatim prioritetna pitanja vezana uz gospodarstvo, prava hrvatskih branitelja, ravnomjeran regionalni  razvoj, poljoprivredu i naravno da smo razgovarali i o pripremama za predstojeće lokalne izbore. Očekujem kvalitetan dogovor i kao i  uvijek odlične rezultate Županijskog odbora i svih gradskih i općinskih organizacija HDZ-a. Slijedi određivanje kandidata na listama i jedna snažna, stožerna kampanja koja će potvrditi kvalitetu i odgovornu i vodeću ulogu HDZ-a na području Ličko-senjske županije, istaknuto je između ostalog  predsjednik HDZ-a Andrej Plenković. 

 
RocketTheme Joomla Templates