Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 54 
Početna
Obilježena 17. godišnjica smrti dr. Franje Tuđmana Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Ličko-senjska županija
Utorak, 13 Prosinac 2016 10:19

altU subotu 10.prosinca u Katedrali NBDM  u Gospiću  služena je sveta misa zadušnica u spomen na prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice  dr. Franju Tuđmana koji je preminuo prije 17 godina. Nakon mise položen je vijenac i zapaljene su svijeće podno  biste dr. Franje Tuđmana na Trgu  Alojzija Stepinca. Vijenac su položili  predsjednik ŽO HDZ-a dr. Darko Milinović, član Središnjeg odbora  HDZ-a  Milan Kolić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a Ivan Biljan, predsjednica Zajednice žena HDZ-a LSŽ Marta Grgurić  i član Županijskog odbora HDZ-a Josip Kovačević. Počast dr. Tuđmanu zatim su odala izaslanstva udruga proisteklih iz Domovinskog rata, kao i brojni građani Gospića. Riječi molitve predvodio je gospićki župnik mons. Mile Čančar.

alt alt

 

Dodaj komentar

Pravila:
1.U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.
2.Uvredljivi komentari biti će brisani. Svi korisnici koji učestalo pokazuju netoleranciju prema ostalima biti izbrisani iz baze registriranih korisnika. Prethodna upozorenja su moguća, ali administrator zadržava pravo brisanja takvih korisnika bez najave.
3.U komentiranju se nastojte držati teme. Komentari koji nemaju veze s temom mogu, prema odluci administratora, biti izbrisani.
4.Sva uvredljiva korisnička imena bit će brisana bez ikakvog prethodnog upozorenja.
5.Prilikom pisanja zabranjeno je koristiti samo velika slova (na Internetu takve postove korisnici doživljavaju kao vikanje). Takvi komentari također mogu, prema odluci administratora, biti brisani.
6.U komentarima na našim stranicama također je zabranjeno reklamirati druge web stranice.

Sigurnosni kod
Osvježi

RocketTheme Joomla Templates