Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 21 
Početna
Izborna skupština u Zajednici utemeljitelja HDZ-a dr.Franjo Tuđman LSŽ Ispis
Klub utemeljitelja - Klub utemeljitelja LSŽ
Petak, 20 Siječanj 2017 18:38

U četvrtak 19. siječnja 2017. godine u Gospiću je održana Izborna skupština Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Ličko – senjske županije. U nazočnosti 91 izaslanika izabrana su tijela koja će voditi Zajednicu utemeljitelja sljedeće četiri godine.

Između  27 izabranih  članova Županijskog odbora  Zajednice utemeljitelja HDZ-a „dr. Franjo Tuđmana“ LSŽ   za predsjednika je ponovno izabran Ivica Čačić Kockar,  za potpredsjednike su izabrani Josip Vrkljan, Mile Čančar,  Željko Laškarin i Ante Žarkov, a za  tajnika Anton Vlainić. Izabran je i Nadzorni odbor kao i izaslanici za Nacionalnu konvenciju .

Izbornoj skupštini  su nazočili  član predsjedništva HDZ-a i predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije  dr. Darko Milinović, župan Milan Kolić, te predsjednici općinskih  i gradskih  odbora HDZ-a.

 

Dodaj komentar

Pravila:
1.U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.
2.Uvredljivi komentari biti će brisani. Svi korisnici koji učestalo pokazuju netoleranciju prema ostalima biti izbrisani iz baze registriranih korisnika. Prethodna upozorenja su moguća, ali administrator zadržava pravo brisanja takvih korisnika bez najave.
3.U komentiranju se nastojte držati teme. Komentari koji nemaju veze s temom mogu, prema odluci administratora, biti izbrisani.
4.Sva uvredljiva korisnička imena bit će brisana bez ikakvog prethodnog upozorenja.
5.Prilikom pisanja zabranjeno je koristiti samo velika slova (na Internetu takve postove korisnici doživljavaju kao vikanje). Takvi komentari također mogu, prema odluci administratora, biti brisani.
6.U komentarima na našim stranicama također je zabranjeno reklamirati druge web stranice.

Sigurnosni kod
Osvježi

RocketTheme Joomla Templates