Tražilica

Učlani se

 hdz sredisnjica

MHDZ

 

 Zaklada hrvatskog državnog zavjeta

 

 

HDZ TV

financiranje

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 56 
Početna
Druženje sa građanima uoči Cvjetnice Ispis
ŽO Hrvatske demokratske zajednice - Gospić
Petak, 07 Travanj 2017 13:35

I ove godine su članovi Hrvatske demokratske zajednice dijelili sugrađanima maslinove grančice. Na štandu su bili  predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ dr. Darko Milinović, predsjednik HDZ-a Gospić Petar Krmpotić,  župan ličko-senjski Milan Kolić, predsjednik Mladeži Ivan Biljan, predsjednice Zajednice žena Katarina Zrinski Ličko-senjske županje i Gospića Marta Grgurić i Anela Serdar Pašalić.

 

 

Dodaj komentar

Pravila:
1.U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.
2.Uvredljivi komentari biti će brisani. Svi korisnici koji učestalo pokazuju netoleranciju prema ostalima biti izbrisani iz baze registriranih korisnika. Prethodna upozorenja su moguća, ali administrator zadržava pravo brisanja takvih korisnika bez najave.
3.U komentiranju se nastojte držati teme. Komentari koji nemaju veze s temom mogu, prema odluci administratora, biti izbrisani.
4.Sva uvredljiva korisnička imena bit će brisana bez ikakvog prethodnog upozorenja.
5.Prilikom pisanja zabranjeno je koristiti samo velika slova (na Internetu takve postove korisnici doživljavaju kao vikanje). Takvi komentari također mogu, prema odluci administratora, biti brisani.
6.U komentarima na našim stranicama također je zabranjeno reklamirati druge web stranice.

Sigurnosni kod
Osvježi

RocketTheme Joomla Templates