Ernest Petry dobio bezrezervnu potporu OO HDZ-a Lovinac

Ernest Petry dobio bezrezervnu potporu OO HDZ-a Lovinac

Večeras je u prostorijama KIC-a u Lovincu održana sjednica Općinske organizacije HDZ-a Lovinac.
Na početku sjednice nazočnima se obratio Ivan Miletić predsjednik OO HDZ-a Lovinac i načelnik općine.
Miletić je u svome detaljnom izlaganju podnio izvješće o realiziranim projektima u proteklom mandatu na području Lovinca i Svetog Roka, te program i investicijske planove za buduće četverogodisnje razdoblje.
Na sjednici se nazočnima obratio Ernest Petry, kandidat HDZ-a za župana Ličko-senjske županije koji je iznio program i modalitet buduće suradnje između Županije i Općine Lovinac koji će kako je naglasio biti prijateljski, a ujedno je najavio da će nakon što bude izabran za župana LSŽ u svakom trenutku biti na raspolaganju stanovnicima općine kako bi se u suradnji s Vladom RH realizirali bitni projekti za općinu te kako bi domicijelno stanovništvo ostalo živjeti na ovim prostorima.
Nakon Petryja nazočne je pozdravio Mario Stilinović, voditelj Uprave šuma Gospić koji je ujedno kandidat HDZ-a za gradonačelnika Gospića te Josip Vrkljan, potpredsjednik OO HDZ-a Lovinac koji je ujedno i član Županijske organizacije HDZ-a LSŽ.
U prijateljskom okruženju članovi OO HDZ-a Lovinca sudjelovali su u otvorenoj raspravi te predlagali projekte bitne za općinu.
Na sastanku su kao stranački prijatelji iz Gospića prisustvovali i Luka Matijević, ravnatelj Županijske uprave za ceste LSŽ, Joso Vrkljan i Ivica Radošević.
Ernest Petry, kandidat HDZ-a za župana LSŽ od strane OO HDZ-a Lovinac dobio je bezrezervnu potporu u nadolazećim izborima na čemu se svima nazočnima zahvalio.
Nakon završetka sastanka članovi i kandidati nastavili su komunikaciju u neformalnom razgovoru.