PLENKOVIĆ U GOSPIĆU: „SVE ŠTO RADIMO -RADIMO U INTERESU HRVATSKE“

PLENKOVIĆ U GOSPIĆU: „SVE ŠTO RADIMO -RADIMO U INTERESU HRVATSKE“

Danas se u prepunoj dvorani KIC-a Gospić predsjednik Vlade RH i predsjednik HDZ-a mr.sc. Andrej Plenković susreo sa članovima HDZ-a.

U pratnji predsjednika Plenkovića na sastanak su došli i politički tajnik HDZ-a g. Ante Sanader, savjetnik predsjednika Vlade RH i Predsjednik Zajednice utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice “dr. Franjo Tuđman “g. Mario Kapulica, ministar uprave g. Ivan Malenica, ministar rada i mirovinskog sustava g. Josip Aladrović, ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije g. Marko Pavić, potpredsjednik HDZ-a i ministar mora, prometa i infrastrukture g.Oleg Butković, ministar vanjskih i europskih poslova, g. Gordan Grlić Radman te ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku gđu Vesna Bedeković.

MARIJAN KUSTIĆ: LIČKI HDZ JE JEDINSTVEN I ORGANIZIRAN I POLUČIT ĆE IZVRSTAN REZULTAT

Prisutnima se na susretu uvodno obratio predsjednik ŽO HDZ Ličko-senjske županije Marijan Kustić koji je poslao jasne poruke zajedništva i snage HDZ-a koja će se kako je naglasio vidjeti i na nadolazećim izborima. Rekao je da se isto pokazalo i ovim skupom koji šalje jasne poruke organiziranosti, jedinstva, snage i stabilnosti a isto će se kako je naglasio vidjeti i na temelju rezultata na predstojećim izborima za predsjednika RH.

Predsjednik Plenković poručio je brojnom okupljenom članstvu da je važno odgovorno i dostojanstveno fokusirati se na nadolazeće predsjedničke izbore, istaknuo da se ne smije nasjedati na istupe pojedinaca koji su vođeni isključivo vlastitim interesima te rekao da HDZ jedini može ponuditi najozbiljnijeg kandidata što je potkrijepio i konkretnim rezultatima aktualne Vlade.

Nakon susreta u KIC-u predsjednik Vlade se zajedno sa ministrima uputio pješice na tradicionalnu manifestaciju „Jesen u Lici“.